Trappen voor scherpe prijzen

Home » Trappen prijzen

Trappen op maat

De laagste prijs

Een uniek concept

De trappen die u bij Basistrappen kunt laten maken, gaan allemaal voor scherpe prijzen de deur uit. De prijs van een nieuwe trap hangt natuurlijk wel van een aantal zaken af. Zo is de grootte van de trap bepalend voor de prijs van de trap, maar ook de uitvoering (open of dicht), de houtsoort, de hoeveelheid gewenst hekwerk en de mate van afwerking. De prijzen van onze trappen lopen hierdoor soms aardig wat uiteen.

Bent u geïnteresseerd in een van onze trappen?

Onze trappen hebben verschillende prijzen, afhankelijk van het pakket dat u kiest

Om het voor u overzichtelijk te maken wat de prijzen zijn van onze trappen, werken we bij Basistrappen met pakketten. Op onze website vindt u meer informatie over de samenstelling van de verschillende pakketten en de verschillende aanvullende diensten die we aanbieden. Zo heeft u zelf grip op de prijs van uw nieuwe trap.

Meer dan het plaatsen van een trap voor een scherpe prijs

We maken uw trap graag op maat en komen deze in uw woning monteren, ongeacht of u nu in Tilburg, Eindhoven of Breda woont. Behalve het leveren en monteren van een trap, kunnen we nog meer zaken voor u regelen. Van het maken van het nieuwe trapgat tot het aftimmeren en het aflakken van de trap. U bepaalt zelf hoeveel u precies door Basistrappen wilt laten doen, en hoeveel u zelf gaat verzorgen. Eigenlijk heeft u de prijs van uw trap dus in eigen handen.

Vraag ons gerust om meer informatie

Voor meer informatie over de prijzen van onze trappen of over onze service, kunt u het best even contact met ons opnemen. U bereikt ons door te bellen naar +31 416 652 130, een e-mail te sturen naar info@basistrappen.nl of door het contactformulier in te vullen. We staan u graag te woord en maken desgewenst een afspraak met u op locatie! Uiteraard bent u ook van harte welkom om langs te komen in onze showroom in Waalwijk.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid