bamboe trap

Bamboe trap

✔ Beste kwaliteit, laagste prijs
✔ Trapgat maken in beton of houten vloer
✔ Wel op maat geen poespas
✔ 10 jaar garantie
✔ Trappenbouwer sinds 1990

Stap 1

Prijsindicatie aanvragen

Stap 2

Bezoek op locatie en offerte per e-mail

Stap 3

Planning, productie, plaatsing & afwerking

Prijsindicatie aanvragen

Home ┬╗ Bamboe Trap

Bamboe trap

Op zoek naar een unieke en milieuvriendelijke trap voor jouw woning? Ontdek de schoonheid en duurzaamheid van een bamboe trap. Deze prachtige constructie tilt niet alleen het uiterlijk van je interieur naar een hoger niveau, maar biedt ook tal van voordelen voor het milieu. Lees verder en ontdek waarom een bamboe trap de perfecte keuze is voor jou!

Waarom kiezen voor een bamboe trap?

Bamboe is een snelgroeiende grassoort die bekend staat om zijn ongelooflijke duurzaamheid. Dit maakt het een uitstekend materiaal voor trappen die dagelijks intensief worden gebruikt. Bovendien is bamboe van nature bestand tegen vocht en insecten, waardoor het een ideale keuze is voor zowel binnen- als buitengebruik.

Voordelen van een bamboe trap:

  • Milieuvriendelijk: Bamboe is een hernieuwbare grondstof die binnen enkele jaren volwassen wordt, in tegenstelling tot traditionele houtsoorten die tientallen jaren nodig hebben om te groeien.
  • Duurzaamheid: De vezelstructuur van bamboe maakt trappen uiterst robuust en bestand tegen slijtage, waardoor ze lang meegaan zonder concessies te doen aan stijl en elegantie.
  • Esthetiek: Bamboe trappen voegen een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan elk interieur. Ze stralen warmte uit en passen perfect bij verschillende inrichtingsstijlen, van modern tot klassiek.
  • Onderhoudsgemak: Het schoonmaken van een bamboe trap is een fluitje van een cent. Regelmatig stofzuigen en afnemen met een vochtige doek houdt de trap in topconditie.
  • Veiligheid: De natuurlijke textuur van bamboe biedt uitstekende grip, waardoor het risico op uitglijden wordt verminderd. Dit maakt het veilig voor kinderen en ouderen.

Kwaliteit en maatwerk

Bij onze bamboe trapontwerpen staat kwaliteit voorop. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een perfecte afwerking en leveren maatwerk trappen die naadloos in jouw ruimte passen. Of je nu een rechte, wentelende of spiraalvormige trap nodig hebt, wij maken het voor je werkelijkheid. We begrijpen dat elke woning uniek is, en daarom streven we ernaar om trappen te ontwerpen die zowel functioneel als esthetisch perfect zijn. Ook verzorgen wij trapgaten in beton of hout op met moment dat deze nog niet aanwezig zijn of niet op de juiste plaats.

Duurzaamheid en verantwoordelijkheid

Als ecologisch bewuste onderneming zijn we er trots op dat we uitsluitend FSC-gecertificeerde hout gebruiken voor onze trappen. Doordat bamboe strikt genomen geen houtsoort is bestaat er geen fsc variant van Bamboe. Desalniettemin is bamboe een duurzame keuze. Door voor bamboe te kiezen draag je bij aan het behoud van de natuurlijke ecosystemen en het voortbestaan van deze prachtige grassoort. Met onze bamboe trappen investeer je niet alleen in de schoonheid van je huis, maar draag je ook bij aan een groenere planeet voor de toekomstige generaties.

Een duurzaam meesterwerk in jouw interieur?

Ben je geïntrigeerd door de schoonheid en duurzaamheid van een bamboe trap? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een prijsindicatie op maat. Ons team van experts staat klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de perfecte bamboe trap die aansluit bij jouw behoeften en smaak. Verrijk je huis met de natuurlijke pracht van bamboe en ervaar het verschil dat het kan maken in je interieur. Wacht niet langer en geef je woning een duurzame upgrade met een schitterende bamboe trap!

Een nieuwe bamboe trap in 3 stappen:

Stap 1 Prijsindicatie aanvragen

Vul het prijsindicatie formulier in. Wij gaan met de door u aangeleverde gegevens een prijsindicatie afgeven. Op deze wijze heeft een indicatie wat uw trap op maat indicatief gaat kosten. Indien de investering binnen uw budget valt komen we graag bij u langs.

Stap 2 Bezoek op locatie & offerte per e-mail

Op locatie spreken we alles met u door. Wat zijn uw wensen? Wat zien wij voor mogelijkheden? Wij denken met u mee voor een optimale functie en uitstraling van uw trap. Tevens nemen we de maten op. Op kantoor werken wij de precieze offerte uit en ontvangt u deze per e-mail. Tevens ontvangt u eveneens een 3d-ontwerp van de nieuwe trap. Overzichtelijk, compleet en duidelijk.

Stap 3 Inkoop, planning, productie, plaatsing

Na ontvangst van uw opdracht, plannen we in overleg de uit te voeren werken. We laten alle werken netjes op elkaar aansluiten voor een soepel verloop van uw verbouwing. Op de geplande data worden de werken uitgevoerd. Ons trappenbedrijf biedt tien jaar garantie op de constructie van de door ons gestoken trappen.

Gerealiseerde bamboe trappen

Zwarte trap met houten bamboe treden

Zwarte trap met houten bamboe treden

Witte open basistrap cottage stijl

Witte open basistrap cottage stijl

Dichte bamboe basistrap met zwart hekwerk

Dichte bamboe basistrap met zwart hekwerk

Open bamboe basistrap trendy

Open bamboe basistrap trendy

Andere gerealiseerde trappen

open eiken basistrap

Open eiken basistrap

Witte dichte basistrap met rubberwood treden

Witte dichte basistrap met rubberwood treden

Dichte rubberwood basistrap

Dichte rubberwood basistrap

witte open rubberwood trap

Witte open basistrap met rubberwood treden

Open rubberwood trap trendy

Open rubberwood trap trendy

Open grenen basistrap trendy

Open grenen basistrap trendy

Grenen open trap

Grenen open trap

Eiken dichte trap

Eiken dichte trap

Stap 1

Prijsindicatie aanvragen

Stap 2

Bezoek op locatie en offerte per e-mail

Stap 3

Planning, productie, plaatsing & afwerking

Prijsindicatie aanvragen