Witte dichte basistrap met rubberwood treden

Trap met dubbele spil

✔ Beste kwaliteit, laagste prijs
✔ Trapgat maken in beton of houten vloer
✔ Wel op maat geen poespas
✔ 10 jaar garantie
✔ Trappenbouwer sinds 1990

Stap 1

Prijsindicatie aanvragen

Stap 2

Bezoek op locatie en offerte per e-mail

Stap 3

Planning, productie, plaatsing & afwerking

Prijsindicatie aanvragen

Home » Trap met dubbele spil

Trap met Dubbele Spil

Onze trap met dubbele spil is een architectonisch meesterwerk dat elke ruimte transformeert. Het opvallende ontwerp met twee spilvormige pilaren zorgt voor een elegante uitstraling en geeft jouw interieur een gevoel van grandeur. Bovendien zorgt de slimme positionering van de spilen ervoor dat de trap minder ruimte in beslag neemt, waardoor het een uitstekende keuze is voor woningen met beperkte ruimte.

Duurzame materialen van topkwaliteit

Bij Basistrappen.be geloven we in het leveren van de hoogste kwaliteit aan onze klanten. Onze trap met dubbele spil is vervaardigd uit duurzame materialen zoals massief hout en metaal, wat zorgt voor een stevige en stabiele constructie. De treden zijn slijtvast en kunnen jarenlang intensief gebruik weerstaan zonder aan schoonheid in te boeten. Bovendien bieden we een breed scala aan afwerkingen en kleuren om ervoor te zorgen dat de trap naadloos aansluit bij jouw interieurstijl.

Veiligheid en comfort

Veiligheid staat bij ons voorop, en onze trap met dubbele spil is uitgerust met alle nodige veiligheidsvoorzieningen. De leuningen zijn ergonomisch ontworpen voor een comfortabele grip, terwijl antislip-treden ervoor kunnen zorgen dat je altijd stevig en stabiel op en neer kunt gaan. Of je nu jonge kinderen hebt, oudere familieleden, of gewoon gemoedsrust wilt, onze trap is ontworpen om aan al je veiligheidseisen te voldoen.

Volledig op maat

Bij Basistrappen.be begrijpen we dat elke woning uniek is. Daarom bieden we onze trap met dubbele spil volledig op maat aan. Ons ervaren team van ontwerpers en vakmensen werkt nauw met je samen om een trap te creëren die perfect aansluit bij jouw wensen, smaak en budget. Van de afmetingen tot de afwerking, elke stap van het proces wordt met zorg en aandacht voor detail uitgevoerd.

Installatie en onderhoud

Onze trap met dubbele spil wordt geleverd met een eenvoudige installatieprocedure of uitgevoerd door ons professionele team. We zorgen ervoor dat je trap snel en vakkundig geplaatst wordt, zodat je er in één werkdag van kunt genieten. Bovendien is het onderhoud van onze trappen minimaal, dankzij de hoogwaardige materialen en afwerkingen die bestand zijn tegen slijtage en vlekken.

Verrijk jouw interieur met een trap met dubbele spil

Als je op zoek bent naar een trap die niet alleen functioneel is maar ook een statement maakt in jouw interieur, dan is onze trap met dubbele spil de perfecte keuze. Het stijlvolle design, de duurzame materialen en de aandacht voor veiligheid en comfort maken het een uitstekende investering voor jouw woning. Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op met Basistrappen voor een prijsindicatie op maat. Transformeer jouw huis met een trap die vakmanschap en klasse uitstraalt. Kies voor onze trap met dubbele spil en ervaar het verschil dat het kan maken in jouw interieur.

Een trap met dubbele spil in 3 stappen:

Stap 1 Prijsindicatie aanvragen

Vul het prijsindicatie formulier in. Wij gaan met de door u aangeleverde gegevens een prijsindicatie afgeven. Op deze wijze heeft een indicatie wat uw trap op maat indicatief gaat kosten. Indien de investering binnen uw budget valt komen we graag bij u langs.

Stap 2 Bezoek op locatie & offerte per e-mail

Op locatie spreken we alles met u door. Wat zijn uw wensen? Wat zien wij voor mogelijkheden? Wij denken met u mee voor een optimale functie en uitstraling van uw trap. Tevens nemen we de maten op. Op kantoor werken wij de precieze offerte uit en ontvangt u deze per e-mail. Tevens ontvangt u eveneens een 3d-ontwerp van de nieuwe trap. Overzichtelijk, compleet en duidelijk.

Stap 3 Planning, productie, plaatsing

Na ontvangst van uw opdracht, plannen we in overleg de uit te voeren werken. We laten alle werken netjes op elkaar aansluiten voor een soepel verloop van uw verbouwing. Op de geplande data worden de werken uitgevoerd. Ons trappenbedrijf biedt tien jaar garantie op de constructie van de door ons gestoken trappen.

Gerealiseerde trappen

open eiken basistrap

Open eiken basistrap

Zwarte trap met houten bamboe treden

Zwarte trap met houten bamboe treden

Witte dichte basistrap met rubberwood treden

Witte dichte basistrap met rubberwood treden

Dichte rubberwood basistrap

Dichte rubberwood basistrap

witte open rubberwood trap

Witte open basistrap met rubberwood treden

Open rubberwood trap trendy

Open rubberwood trap trendy

Dichte bamboe basistrap met zwart hekwerk

Dichte bamboe basistrap met zwart hekwerk

Eiken dichte trap

Eiken dichte trap

Open bamboe basistrap trendy

Open bamboe basistrap trendy

Witte open basistrap cottage stijl

Witte open basistrap cottage stijl

Open grenen basistrap trendy

Open grenen basistrap trendy

Grenen open trap

Grenen open trap

Stap 1

Prijsindicatie aanvragen

Stap 2

Bezoek op locatie en offerte per e-mail

Stap 3

Planning, productie, plaatsing & afwerking

Prijsindicatie aanvragen