bamboe trap

Verdiepingstrap

✔ Beste kwaliteit, laagste prijs
✔ Trapgat maken in beton of houten vloer
✔ Wel op maat geen poespas
✔ 10 jaar garantie
✔ Trappenbouwer sinds 1990

Stap 1

Prijsindicatie aanvragen

Stap 2

Bezoek op locatie en offerte per e-mail

Stap 3

Planning, productie, plaatsing & afwerking

Prijsindicatie aanvragen

Home » Verdiepingstrap

Verdiepingstrap op maat 

Basistrappen is dé expert op het gebied van verdiepingstrappen op maat. Onze missie is simpel maar krachtig: kwalitatieve trappen aanbieden die perfect passen bij uw ruimte, zonder onnodige franje, en dit alles tegen een scherpe prijs. In deze gids laten we u kennismaken met onze verdiepingstrappen en de voordelen die ze bieden. Ontdek hoe u uw woning kunt transformeren met onze functionele en stijlvolle trappen!

Waarom kiezen voor een verdiepingstrap van Basistrappen?

  • Op maat gemaakt: Elke woning is anders, en daarom bieden wij op maat gemaakte trappen aan die naadloos aansluiten bij uw specifieke ruimte. Of het nu gaat om een smalle gang of een ruime overloop, onze trappen worden precies volgens uw wensen ontworpen.
  • Kwaliteit en duurzaamheid: Bij Basistrappen.be gaan we geen compromissen aan als het op kwaliteit aankomt. We gebruiken alleen duurzame materialen en geavanceerde productietechnieken om trappen te creëren die lang meegaan en bestand zijn tegen dagelijks gebruik.
  • Eenvoudig ontwerp: Onze trappen zijn elegant en tijdloos ontworpen. Geen onnodige tierlantijntjes, maar een strak en functioneel design dat in elke interieurstijl past.
  • Ruimtebesparend: We begrijpen het belang van ruimte in uw woning. Daarom zorgen we ervoor dat onze verdiepingstrappen optimaal gebruikmaken van de beschikbare ruimte, zonder in te boeten aan comfort en veiligheid.
  • Betaalbaar: Kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Bij Basistrappen.be bieden we eerlijke prijzen zonder verborgen kosten, waardoor u een hoogwaardige trap op maat krijgt tegen een betaalbare prijs.

Een greep uit ons assortiment verdiepingstrappen

  1. Rechte trappen: De meest populaire keuze voor een verdiepingstrap. Strak, eenvoudig en geschikt voor diverse ruimtes.
  2. Draaitrappen: Ideaal voor compacte ruimtes. Ze bieden een mooie esthetiek en vereisen minimale ruimte.
  3. Spiltrappen: Een echte eyecatcher in uw woning. Spiltrappen voegen een vleugje elegantie toe en passen perfect in kleine ruimtes.
  4. Kwartdraaitrappen: Deze trappen bieden extra gebruiksgemak en zijn een uitstekende keuze voor ruimtes met beperkte ruimte.

Een trap die naadloos aansluit bij uw wensen

Bij Basistrappen begrijpen we dat een trap meer is dan alleen een functioneel element in uw huis. Het is een centraal stuk dat de verschillende verdiepingen met elkaar verbindt en tevens een belangrijke rol speelt in het interieur. Daarom nemen we graag de tijd om uw wensen en behoeften te begrijpen. Onze ervaren vakmensen staan voor u klaar om een trap te ontwerpen die niet alleen perfect past bij uw ruimte, maar ook bij uw persoonlijke stijl en voorkeuren.

Vraag nu uw prijsindicatie aan!

Bent u klaar om uw woning te verrijken met een prachtige verdiepingstrap op maat? Aarzel dan niet langer en vraag nu uw prijsindicatie aan bij Basistrappen. Ontdek hoe betaalbaar kwaliteit kan zijn en laat ons uw droomtrap realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons weten hoe we u kunnen helpen uw huis naar een hoger niveau te tillen!

Een nieuwe verdiepingstrap in 3 stappen:

Stap 1 Prijsindicatie aanvragen

Vul het prijsindicatie formulier in. Wij gaan met de door u aangeleverde gegevens een prijsindicatie afgeven. Op deze wijze heeft een indicatie wat uw trap op maat indicatief gaat kosten. Indien de investering binnen uw budget valt komen we graag bij u langs.

Stap 2 Bezoek op locatie & offerte per e-mail

Op locatie spreken we alles met u door. Wat zijn uw wensen? Wat zien wij voor mogelijkheden? Wij denken met u mee voor een optimale functie en uitstraling van uw trap. Tevens nemen we de maten op. Op kantoor werken wij de precieze offerte uit en ontvangt u deze per e-mail. Tevens ontvangt u eveneens een 3d-ontwerp van de nieuwe trap. Overzichtelijk, compleet en duidelijk.

Stap 3 Inkoop, planning, productie, plaatsing

Na ontvangst van uw opdracht, plannen we in overleg de uit te voeren werken. We laten alle werken netjes op elkaar aansluiten voor een soepel verloop van uw verbouwing. Op de geplande data worden de werken uitgevoerd. Ons trappenbedrijf biedt tien jaar garantie op de constructie van de door ons gestoken trappen.

Gerealiseerde trappen

open eiken basistrap

Open eiken basistrap

Zwarte trap met houten bamboe treden

Zwarte trap met houten bamboe treden

Witte dichte basistrap met rubberwood treden

Witte dichte basistrap met rubberwood treden

Dichte rubberwood basistrap

Dichte rubberwood basistrap

witte open rubberwood trap

Witte open basistrap met rubberwood treden

Open rubberwood trap trendy

Open rubberwood trap trendy

Dichte bamboe basistrap met zwart hekwerk

Dichte bamboe basistrap met zwart hekwerk

Eiken dichte trap

Eiken dichte trap

Open bamboe basistrap trendy

Open bamboe basistrap trendy

Witte open basistrap cottage stijl

Witte open basistrap cottage stijl

Open grenen basistrap trendy

Open grenen basistrap trendy

Grenen open trap

Grenen open trap

Stap 1

Prijsindicatie aanvragen

Stap 2

Bezoek op locatie en offerte per e-mail

Stap 3

Planning, productie, plaatsing & afwerking

Prijsindicatie aanvragen