Zwarte trap met houten bamboe treden

Zwarte trap met houten treden

✔ Beste kwaliteit, laagste prijs
✔ Trapgat maken in beton of houten vloer
✔ Wel op maat geen poespas
✔ 10 jaar garantie
✔ Trappenbouwer sinds 1990

Stap 1

Prijsindicatie aanvragen

Stap 2

Bezoek op locatie en offerte per e-mail

Stap 3

Planning, productie, plaatsing & afwerking

Prijsindicatie aanvragen

Home » Zwarte trap met houten traptreden

Zwarte trap met houten bamboe treden

Basistrappen.be is dé specialist in hoogwaardige trappen die stijl en functionaliteit combineren met de beste prijs. Ontdek onze prachtige zwarte trap met bamboe treden, een tijdloos ontwerp dat perfect past in elk modern interieur. Deze unieke trap tilt niet alleen de uitstraling van uw woning naar een hoger niveau, maar biedt ook duurzaamheid en milieuvriendelijkheid dankzij het gebruik van bijvoorbeeld bamboe, een snelgroeiend hernieuwbaar materiaal.

Stijlvol en modern design

Onze zwarte trap met bamboe treden is een blikvanger in elk huis. De combinatie van de diepzwarte trapboom en het warme, natuurlijke bamboe oppervlak creëert een verfijnde uitstraling die naadloos past bij verschillende interieurstijlen. Of u nu een strakke, moderne inrichting heeft of eerder een eclectische stijl verkiest, deze trap zal ongetwijfeld indruk maken op uw gasten en uw huis een eigentijdse look geven.

Duurzame keuze

Bij Basistrappen.be hechten we veel belang aan duurzaamheid en het gebruik van milieuvriendelijke materialen. Daarom hebben we gekozen voor bamboe of rubberwood treden voor deze zwarte trap. Bamboe en rubberwood zijn een uiterst duurzaam materiaal. Bamboe groeit snel en kan meerdere malen worden geoogst zonder het milieu te belasten. Door te kiezen voor een trap met bamboe treden draagt u bij aan een groenere planeet zonder in te boeten op kwaliteit en stijl.

Robuuste Constructie

Onze zwarte trap met bamboe treden is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook zeer stevig en betrouwbaar. We gebruiken hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken om een duurzame constructie te garanderen die bestand is tegen dagelijks gebruik. Of het nu gaat om een gezin met kinderen of een druk kantoorpand, deze trap staat garant voor jarenlang zorgeloos gebruik.

Veiligheid voorop

Veiligheid is onze prioriteit bij het ontwerpen van trappen. Onze zwarte trap met bamboe treden kan voorzien worden van antislipoppervlakken, waardoor uitglijden tot een minimum wordt beperkt. Daarnaast voldoen al onze trappen aan de geldende veiligheidsnormen, zodat u met een gerust hart de trap kunt betreden, wetende dat uw veiligheid gewaarborgd is.

Onderhoudsgemak

Bamboe is niet alleen duurzaam en milieuvriendelijk, maar ook gemakkelijk te onderhouden. Met slechts een milde reiniger en een zachte doek kunt u de bamboe treden in optimale conditie houden. Dit maakt onze zwarte trap met bamboe treden een praktische keuze voor drukke huishoudens of commerciële ruimtes waar efficiëntie belangrijk is.

Tijdloze Investering

Een trap is een investering voor de lange termijn, en onze zwarte trap met bamboe treden zal u niet teleurstellen. Dankzij het tijdloze ontwerp en de hoogwaardige materialen blijft deze trap jarenlang een waardevolle toevoeging aan uw interieur. Bovendien voegt het de nodige elegantie toe aan uw huis, wat de algehele waarde ervan kan verhogen. Bent u geïnspireerd geraakt door onze zwarte trap met bamboe of rubberwood treden? Aarzel dan niet langer en vraag nu een prijsindicatie aan!

Een nieuwe zwarte trap met houten treden in 3 stappen:

Stap 1 Prijsindicatie aanvragen

Vul het prijsindicatie formulier in. Wij gaan met de door u aangeleverde gegevens een prijsindicatie afgeven. Op deze wijze heeft een indicatie wat uw trap op maat indicatief gaat kosten. Indien de investering binnen uw budget valt komen we graag bij u langs.

Stap 2 Bezoek op locatie & offerte per e-mail

Op locatie spreken we alles met u door. Wat zijn uw wensen? Wat zien wij voor mogelijkheden? Wij denken met u mee voor een optimale functie en uitstraling van uw trap. Tevens nemen we de maten op. Op kantoor werken wij de precieze offerte uit en ontvangt u deze per e-mail. Tevens ontvangt u eveneens een 3d-ontwerp van de nieuwe trap. Overzichtelijk, compleet en duidelijk.

Stap 3 Inkoop, planning, productie, plaatsing

Na ontvangst van uw opdracht, plannen we in overleg de uit te voeren werken. We laten alle werken netjes op elkaar aansluiten voor een soepel verloop van uw verbouwing. Op de geplande data worden de werken uitgevoerd. Ons trappenbedrijf biedt tien jaar garantie op de constructie van de door ons gestoken trappen.

Gerealiseerde trappen

open eiken basistrap

Open eiken basistrap

Zwarte trap met houten bamboe treden

Zwarte trap met houten bamboe treden

Witte dichte basistrap met rubberwood treden

Witte dichte basistrap met rubberwood treden

Dichte rubberwood basistrap

Dichte rubberwood basistrap

witte open rubberwood trap

Witte open basistrap met rubberwood treden

Open rubberwood trap trendy

Open rubberwood trap trendy

Dichte bamboe basistrap met zwart hekwerk

Dichte bamboe basistrap met zwart hekwerk

Eiken dichte trap

Eiken dichte trap

Open bamboe basistrap trendy

Open bamboe basistrap trendy

Witte open basistrap cottage stijl

Witte open basistrap cottage stijl

Open grenen basistrap trendy

Open grenen basistrap trendy

Grenen open trap

Grenen open trap

Stap 1

Prijsindicatie aanvragen

Stap 2

Bezoek op locatie en offerte per e-mail

Stap 3

Planning, productie, plaatsing & afwerking

Prijsindicatie aanvragen