bamboe trap

Trap met bordes

✔ Beste kwaliteit, laagste prijs
✔ Trapgat maken in beton of houten vloer
✔ Wel op maat geen poespas
✔ 10 jaar garantie
✔ Trappenbouwer sinds 1990

Stap 1

Prijsindicatie aanvragen

Stap 2

Bezoek op locatie en offerte per e-mail

Stap 3

Planning, productie, plaatsing & afwerking

Prijsindicatie aanvragen

Home » Trap-met-bordes

Trap met bordes

Bent u op zoek naar een nieuwe trap met bordes die perfect past in uw ruimte, zonder onnodige extra’s maar met de nadruk op functionaliteit en betaalbaarheid? Basistrappen staat voor wel op maat, geen poespas. Bij Basistrappen begrijpen we dat een trap niet alleen functioneel moet zijn, maar ook een belangrijk onderdeel is van uw interieur. Daarom bieden we op maat gemaakte trappen aan, gebaseerd op de beschikbare ruimte, om optimaal comfort te garanderen zonder onnodige kosten.

Wat is een trap met palier?

Een trap met palier, ook wel bordestrap genoemd, is een prettig model trap. Een palier wordt vaak toegepast bij heel lange trappen, als een rustpunt halverwege de trap. Ook heeft het palier functie in geval iemand van de trap valt.

Trap met palier bij Basistrappen

  1. Op Maat Gemaakt: Onze trappen worden speciaal voor u op maat gemaakt, zodat ze perfect passen bij uw ruimte en interieur. Geen standaardoplossingen, maar een trap die volledig is afgestemd op uw wensen en behoeften.

  2. Functioneel Ontwerp: Bij Basistrappen geloven we dat een trap in de eerste plaats functioneel moet zijn. Onze nieuwe trappen met palier zijn ontworpen om veilig en gemakkelijk te gebruiken te zijn, zonder in te leveren op esthetiek.

  3. Hoogwaardige Materialen: We werken alleen met hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat uw nieuwe trap met bordes duurzaam en slijtvast is. Zo geniet u jarenlang van uw investering zonder zorgen.

  4. Ruimtebesparend: Dankzij ons slimme ontwerp nemen onze trappen met bordes minimale ruimte in beslag. Zo maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte zonder concessies te doen aan comfort.

  5. Betaalbaarheid: Bij Basistrappen geloven we dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Onze nieuwe trappen met palier bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, zodat u niet te veel betaalt voor een hoogwaardige trap.

Ontdek de verschillende stijlen

Bij Basistrappen hebben we een breed scala aan stijlen beschikbaar voor uw nieuwe trap met bodes. Of u nu een moderne, klassieke of tijdloze uitstraling wenst, wij hebben de perfecte trap voor uw interieur. Onze ervaren ontwerpers staan voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste stijl die past bij uw smaak en huis.

Vraag een prijsindicatie aan

Neem vandaag nog contact met ons op en vraag een prijsindicatie aan voor uw nieuwe trap met bordes. Ons team staat klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden. Bij Basistrappen streven we ernaar om aan al uw trapbehoeften te voldoen, met trappen die op maat zijn gemaakt, zonder poespas en met de nadruk op kwaliteit en functionaliteit. Wij kijken ernaar uit om u te helpen bij het realiseren van uw droomtrap!

Een trap met bordes in 3 stappen:

Stap 1 Prijsindicatie aanvragen

Vul het prijsindicatie formulier in. Wij gaan met de door u aangeleverde gegevens een prijsindicatie afgeven. Op deze wijze heeft een indicatie wat uw trap op maat indicatief gaat kosten. Indien de investering binnen uw budget valt komen we graag bij u langs.

Stap 2 Bezoek op locatie & offerte per e-mail

Op locatie spreken we alles met u door. Wat zijn uw wensen? Wat zien wij voor mogelijkheden? Wij denken met u mee voor een optimale functie en uitstraling van uw trap. Tevens nemen we de maten op. Op kantoor werken wij de precieze offerte uit en ontvangt u deze per e-mail. Tevens ontvangt u eveneens een 3d-ontwerp van de nieuwe trap. Overzichtelijk, compleet en duidelijk.

Stap 3 Planning, productie, plaatsing

Na ontvangst van uw opdracht, plannen we in overleg de uit te voeren werken. We laten alle werken netjes op elkaar aansluiten voor een soepel verloop van uw verbouwing. Op de geplande data worden de werken uitgevoerd. Ons trappenbedrijf biedt tien jaar garantie op de constructie van de door ons gestoken trappen.

Gerealiseerde trappen

open eiken basistrap

Open eiken basistrap

Zwarte trap met houten bamboe treden

Zwarte trap met houten bamboe treden

Witte dichte basistrap met rubberwood treden

Witte dichte basistrap met rubberwood treden

Dichte rubberwood basistrap

Dichte rubberwood basistrap

witte open rubberwood trap

Witte open basistrap met rubberwood treden

Open rubberwood trap trendy

Open rubberwood trap trendy

Dichte bamboe basistrap met zwart hekwerk

Dichte bamboe basistrap met zwart hekwerk

Eiken dichte trap

Eiken dichte trap

Open bamboe basistrap trendy

Open bamboe basistrap trendy

Witte open basistrap cottage stijl

Witte open basistrap cottage stijl

Open grenen basistrap trendy

Open grenen basistrap trendy

Grenen open trap

Grenen open trap

Stap 1

Prijsindicatie aanvragen

Stap 2

Bezoek op locatie en offerte per e-mail

Stap 3

Planning, productie, plaatsing & afwerking

Prijsindicatie aanvragen