bamboe trap

Trap op overloop

✔ Beste kwaliteit, laagste prijs
✔ Trapgat maken in beton of houten vloer
✔ Wel op maat geen poespas
✔ 10 jaar garantie
✔ Trappenbouwer sinds 1990

Stap 1

Prijsindicatie aanvragen

Stap 2

Bezoek op locatie en offerte per e-mail

Stap 3

Planning, productie, plaatsing & afwerking

Prijsindicatie aanvragen

Home » Trap overloop

Trap overloop 

Bent u op zoek naar een trap overloop die perfect aansluit bij uw interieur en ruimte? Bij Basistrappen begrijpen we dat een trap overloop niet alleen functioneel moet zijn, maar ook een esthetische meerwaarde aan uw woning moet bieden. Onze trappen staan voor kwaliteit en maatwerk zonder overbodige franjes, waardoor we betaalbare oplossingen kunnen bieden. Lees verder en ontdek waarom een trap overloop op maat van Basistrappen de ideale keuze is voor uw huis.

Ongeëvenaarde kwaliteit en maatwerk

Basistrappen onderscheidt zich door de focus te leggen op ongeëvenaarde kwaliteit en maatwerk. Onze vakmensen zijn experts in het ontwerpen en vervaardigen van trap overlopen die volledig zijn afgestemd op uw specifieke wensen. U heeft de vrijheid om te kiezen uit verschillende materialen, afwerkingen en stijlen, zodat uw trap overloop naadloos aansluit bij uw interieur. Of u nu een moderne, klassieke, of landelijke uitstraling wenst, bij Basistrappen maken we het voor u mogelijk.

Belangrijkste kenmerken van onze trap overlopen:

  • Op maat gemaakt voor uw woning
  • Diverse materialen en afwerkingen beschikbaar
  • Stijlvol ontwerp zonder overbodige poespas
  • Duurzame en hoogwaardige materialen voor een lange levensduur
  • Vakmanschap en oog voor detail
  • Betaalbare prijzen zonder in te leveren op kwaliteit

Een trap overloop die uw interieur complementeert

Een trap overloop is meer dan alleen een functioneel onderdeel van uw woning. Het is een essentieel element dat bijdraagt aan de algehele uitstraling van uw interieur. Bij Basistrappen begrijpen we dit belang en daarom werken we nauw samen met u om een trap overloop te creëren die naadloos aansluit bij uw interieur en persoonlijke smaak. Onze ontwerpen zijn tijdloos en elegant, waardoor uw trap overloop een ware blikvanger wordt in uw huis.

Maatwerk voor optimaal gebruik van beschikbare ruimte

Bij Basistrappen geloven we dat elke centimeter telt. Daarom streven we ernaar om het potentieel van uw beschikbare ruimte optimaal te benutten. Onze trap overlopen worden op maat gemaakt, zodat ze perfect passen in uw woning. Of het nu gaat om een compacte ruimte of een grotere hal, onze trap overloop ontwerpen zorgen voor een efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte zonder concessies te doen aan de stijl.

Eenvoudig Onderhoud en Duurzaamheid

Bij Basistrappen geloven we in duurzaamheid en langdurig plezier van uw trap overloop. Daarom gebruiken we enkel hoogwaardige materialen en vakmanschap om een product te leveren dat lang meegaat en minimale onderhoud vereist. Met onze trap overlopen kunt u jarenlang genieten van een prachtige en functionele toevoeging aan uw woning.

Vraag nu een prijsindicatie aan!

Heeft u interesse in een trap overloop op maat van Basistrappen? Twijfel dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende prijsindicatie. Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij het verwezenlijken van uw droomtrap overloop. Kies voor kwaliteit, maatwerk en betaalbaarheid – kies voor Basistrappen.

Een nieuwe trap op de overloop in 3 stappen:

Stap 1 Prijsindicatie aanvragen

Vul het prijsindicatie formulier in. Wij gaan met de door u aangeleverde gegevens een prijsindicatie afgeven. Op deze wijze heeft een indicatie wat uw trap op maat indicatief gaat kosten. Indien de investering binnen uw budget valt komen we graag bij u langs.

Stap 2 Bezoek op locatie & offerte per e-mail

Op locatie spreken we alles met u door. Wat zijn uw wensen? Wat zien wij voor mogelijkheden? Wij denken met u mee voor een optimale functie en uitstraling van uw trap. Tevens nemen we de maten op. Op kantoor werken wij de precieze offerte uit en ontvangt u deze per e-mail. Tevens ontvangt u eveneens een 3d-ontwerp van de nieuwe trap. Overzichtelijk, compleet en duidelijk.

Stap 3 Inkoop, planning, productie, plaatsing

Na ontvangst van uw opdracht, plannen we in overleg de uit te voeren werken. We laten alle werken netjes op elkaar aansluiten voor een soepel verloop van uw verbouwing. Op de geplande data worden de werken uitgevoerd. Ons trappenbedrijf biedt tien jaar garantie op de constructie van de door ons gestoken trappen.

Gerealiseerde trappen

open eiken basistrap

Open eiken basistrap

Zwarte trap met houten bamboe treden

Zwarte trap met houten bamboe treden

Witte dichte basistrap met rubberwood treden

Witte dichte basistrap met rubberwood treden

Dichte rubberwood basistrap

Dichte rubberwood basistrap

witte open rubberwood trap

Witte open basistrap met rubberwood treden

Open rubberwood trap trendy

Open rubberwood trap trendy

Dichte bamboe basistrap met zwart hekwerk

Dichte bamboe basistrap met zwart hekwerk

Eiken dichte trap

Eiken dichte trap

Open bamboe basistrap trendy

Open bamboe basistrap trendy

Witte open basistrap cottage stijl

Witte open basistrap cottage stijl

Open grenen basistrap trendy

Open grenen basistrap trendy

Grenen open trap

Grenen open trap

Stap 1

Prijsindicatie aanvragen

Stap 2

Bezoek op locatie en offerte per e-mail

Stap 3

Planning, productie, plaatsing & afwerking

Prijsindicatie aanvragen