Grenen open trap

Grenen Trap

✔ Beste kwaliteit, laagste prijs
✔ Trapgat maken in beton of houten vloer
✔ Wel op maat geen poespas
✔ 10 jaar garantie
✔ Trappenbouwer sinds 1992

Stap 1

Prijsindicatie aanvragen

Stap 2

Bezoek op locatie en offerte per e-mail

Stap 3

Inkoop, planning, productie, plaatsing & afwerking

Prijsindicatie aanvragen

Home » Grenen Trap

Grenen Trap

Een grenen trap is een type houten trap dat wordt vervaardigd uit het hout van de grove den, ook wel bekend als Pinus sylvestris. Het hout van deze naaldboom staat bekend om zijn duurzaamheid, stevigheid en natuurlijke schoonheid. Grenen trappen zijn populair vanwege hun warme uitstraling en tijdloze charme, die perfect passen bij zowel klassieke als moderne interieurstijlen.

Voordelen van een grenen trap

Grenen trappen bieden een breed scala aan voordelen, waardoor ze een aantrekkelijke keuze zijn voor veel huiseigenaren. De belangrijkste kenmerken van een grenen trap:

1. Natuurlijke schoonheid en warmte

Het hout van de grove den heeft een natuurlijke schoonheid die een gevoel van warmte en gezelligheid in elke ruimte brengt. Een grenen trap kan een opvallend kenmerk zijn in je huis en een gevoel van charme toevoegen aan de ruimte.

2. Stevigheid

Grenen hout staat bekend om zijn stevigheid, wat resulteert in een trap die bestand is tegen dagelijks gebruik en de tand des tijds doorstaat. Het is een uitstekende keuze voor gezinnen met kinderen en huisdieren.

3. Duurzaamheid

Als je geeft om duurzaamheid en het milieu, is een grenen trap een verantwoorde keuze. Het hout van de grove den is afkomstig van hernieuwbare bronnen en de productie van grenen trappen heeft over het algemeen een lagere ecologische impact dan sommige andere houtsoorten

4. Veelzijdigheid in ontwerp

Grenen trappen zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en stijlen, waardoor je de mogelijkheid hebt om een trap te kiezen die perfect bij je interieur past. Of je nu een klassieke uitstraling wilt of juist een meer eigentijds ontwerp, grenen trappen kunnen aan al je wensen voldoen.

5. Betaalbare optie

In vergelijking met sommige andere houtsoorten is grenen vaak een betaalbaardere optie, wat het een aantrekkelijke keuze maakt voor mensen met een scherp budget.

Zijn grenen trappen geschikt voor mijn huis?

Grenen trappen zijn geschikt voor verschillende soorten huizen en interieurstijlen. Ze zijn bijzonder geschikt voor:

  • Rustieke interieurs: Grenen trappen voegen een rustieke charme toe aan landelijke en traditionele interieurs.
  • Moderne interieurs: Dankzij de veelzijdigheid van grenen kunnen ze ook naadloos passen in moderne interieurs, waar ze een warm en uitnodigend element toevoegen.
  • Eigentijdse ontwerpen: Grenen trappen kunnen ook goed werken in eigentijdse ontwerpen, waar ze een gevoel van balans en verbondenheid met de natuur creëren.

Het is echter belangrijk op te merken dat grenen een relatief zacht hout is, dus als je op zoek bent naar een trap voor een druk huishouden met veel verkeer, zou het raadzaam kunnen zijn om te kiezen voor een harder hout, zoals Rubberwood of Eiken. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze. Vraag vandaag nog een prijsindicatie aan.

Een nieuwe trap in 3 stappen:

Stap 1 Prijsindicatie aanvragen

Vul het prijsindicatie formulier in. Wij gaan met de door u aangeleverde gegevens een prijsindicatie afgeven. Op deze wijze heeft een indicatie wat uw trap op maat indicatief gaat kosten. Indien de investering binnen uw budget valt komen we graag bij u langs.

Stap 2 Bezoek op locatie & offerte per e-mail

Op locatie spreken we alles met u door. Wat zijn uw wensen? Wat zien wij voor mogelijkheden? Wij denken met u mee voor een optimale functie en uitstraling van uw trap. Tevens nemen we de maten op. Op kantoor werken wij de precieze offerte uit en ontvangt u deze per e-mail. Tevens ontvangt u eveneens een 3d-ontwerp van de nieuwe trap. Overzichtelijk, compleet en duidelijk.

Stap 3 Inkoop, planning, productie, plaatsing

Na ontvangst van uw opdracht, plannen we in overleg de uit te voeren werken. We laten alle werken netjes op elkaar aansluiten voor een soepel verloop van uw verbouwing. Op de geplande data worden de werken uitgevoerd. Ons trappenbedrijf biedt tien jaar garantie op de constructie van de door ons gestoken trappen.

Gerealiseerde trappen

open eiken basistrap

Open eiken basistrap

Zwarte trap met houten bamboe treden

Zwarte trap met houten bamboe treden

Witte dichte basistrap met rubberwood treden

Witte dichte basistrap met rubberwood treden

Dichte rubberwood basistrap

Dichte rubberwood basistrap

witte open rubberwood trap

Witte open basistrap met rubberwood treden

Open rubberwood trap trendy

Open rubberwood trap trendy

Dichte bamboe basistrap met zwart hekwerk

Dichte bamboe basistrap met zwart hekwerk

Eiken dichte trap

Eiken dichte trap

Open bamboe basistrap trendy

Open bamboe basistrap trendy

Witte open basistrap cottage stijl

Witte open basistrap cottage stijl

Open grenen basistrap trendy

Open grenen basistrap trendy

Grenen open trap

Grenen open trap

Stap 1

Prijsindicatie aanvragen

Stap 2

Bezoek op locatie en offerte per e-mail

Stap 3

Inkoop, planning, productie, plaatsing & afwerking

Prijsindicatie aanvragen