Witte open basistrap cottage stijl

Halve draai trap

✔ Beste kwaliteit, laagste prijs
✔ Trapgat maken in beton of houten vloer
✔ Wel op maat geen poespas
✔ 10 jaar garantie
✔ Trappenbouwer sinds 1990

Stap 1

Prijsindicatie aanvragen

Stap 2

Bezoek op locatie en offerte per e-mail

Stap 3

Planning, productie, plaatsing & afwerking

Prijsindicatie aanvragen

Home » Halve draai trap

Halve Draai Trap

Als je op zoek bent naar een stijlvolle en praktische trap voor je interieur, dan is een halve draai trap oftewel een halve slag trap zeker het overwegen waard. Met zijn elegantie en ruimtebesparende eigenschappen kan de halve draai trap een echte blikvanger worden in jouw huis. In dit artikel zullen we de belangrijkste kenmerken van de halve draai trap bespreken en waarom het een uitstekende keuze is voor jouw woning.

Kenmerken van de Halve Draai Trap

  1. Ruimtebesparend: Een van de meest aantrekkelijke kenmerken van de halve draai trap is de ruimtebesparing. Dankzij de draaiing van 180 graden neemt deze trap aanzienlijk minder vloeroppervlakte in beslag dan traditionele rechte trappen. Dit is vooral gunstig voor kleinere ruimtes, waar elke vierkante meter telt.
  2. Elegantie en Stijl: De halve draai trap voegt een vleugje elegantie en stijl toe aan je interieur. Of je nu kiest voor een moderne of klassieke uitvoering, deze trap geeft je huis een verfijnde uitstraling. Het is een ware eyecatcher die de aandacht van gasten zal trekken.
  3. Veiligheid: Naast het esthetische aspect, biedt de halve draai trap ook uitstekende veiligheid. Met stevige leuningen en optioneel anti-slip treden zorgt deze trap voor een stabiele en veilige klimervaring, ongeacht de leeftijd van de gebruiker.
  4. Duurzaamheid: De halve draai trap wordt vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals rubberwood, grenen of bamboe waardoor de trap een lange levensduur heeft. Het is een duurzame investering die vele jaren meegaat zonder aan kwaliteit in te boeten.

De Voordelen van de Halve Draai Trap in Jouw Woning

De halve draai trap biedt talloze voordelen die je woning naar een hoger niveau tillen. Hier zijn enkele redenen waarom je voor deze trap zou moeten kiezen:

  1. Esthetische Waarde: Met zijn opvallende ontwerp voegt de halve draai trap een onmiskenbare esthetische waarde toe aan je interieur. Het dient niet alleen als functionele verbinding tussen verdiepingen, maar wordt ook een prachtig decoratief element.
  2. Praktische Indeling: Als je ruimte beperkt is, biedt de halve draai trap een praktische oplossing. Het maakt een efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte mogelijk, terwijl het toch een opvallende functie in huis behoudt.
  3. Maatwerk Opties: De halve draai trap kan worden aangepast aan jouw specifieke voorkeuren en de stijl van jouw huis. Je kunt kiezen uit verschillende materialen, afwerkingen en kleuren om een trap te creëren die perfect bij jouw interieur past.
  4. Waardeverhoging: Naast het verfraaien van je huis, kan de halve draai trap ook de waarde ervan verhogen. Potentiële kopers worden vaak aangetrokken door goed ontworpen trappen, en de halve draai trap kan een positieve invloed hebben op de verkoopwaarde van jouw woning.

Vraag een prijsindicatie aan!

De halve draai trap is niet alleen een functionele manier om verdiepingen met elkaar te verbinden, maar ook een prachtige toevoeging aan jouw interieur. Met zijn ruimtebesparende eigenschappen, esthetische waarde en duurzaamheid is het een uitstekende keuze voor elk huis. Aarzel niet om een prijsindicatie aan te vragen en geef jouw interieur een upgrade met deze elegante en praktische trap!

Een halve draai trap in 3 stappen:

Stap 1 Prijsindicatie aanvragen

Vul het prijsindicatie formulier in. Wij gaan met de door u aangeleverde gegevens een prijsindicatie afgeven. Op deze wijze heeft een indicatie wat uw trap op maat indicatief gaat kosten. Indien de investering binnen uw budget valt komen we graag bij u langs.

Stap 2 Bezoek op locatie & offerte per e-mail

Op locatie spreken we alles met u door. Wat zijn uw wensen? Wat zien wij voor mogelijkheden? Wij denken met u mee voor een optimale functie en uitstraling van uw trap. Tevens nemen we de maten op. Op kantoor werken wij de precieze offerte uit en ontvangt u deze per e-mail. Tevens ontvangt u eveneens een 3d-ontwerp van de nieuwe trap. Overzichtelijk, compleet en duidelijk.

Stap 3 Planning, productie, plaatsing

Na ontvangst van uw opdracht, plannen we in overleg de uit te voeren werken. We laten alle werken netjes op elkaar aansluiten voor een soepel verloop van uw verbouwing. Op de geplande data worden de werken uitgevoerd. Ons trappenbedrijf biedt tien jaar garantie op de constructie van de door ons gestoken trappen.

Gerealiseerde halve draai trappen

open eiken basistrap

Open eiken basistrap

witte open rubberwood trap

Witte open basistrap met rubberwood treden

Witte open basistrap cottage stijl

Witte open basistrap cottage stijl

Andere gerealiseerde trappen

Zwarte trap met houten bamboe treden

Zwarte trap met houten bamboe treden

Witte dichte basistrap met rubberwood treden

Witte dichte basistrap met rubberwood treden

Dichte rubberwood basistrap

Dichte rubberwood basistrap

Open rubberwood trap trendy

Open rubberwood trap trendy

Dichte bamboe basistrap met zwart hekwerk

Dichte bamboe basistrap met zwart hekwerk

Eiken dichte trap

Eiken dichte trap

Open bamboe basistrap trendy

Open bamboe basistrap trendy

Open grenen basistrap trendy

Open grenen basistrap trendy

Grenen open trap

Grenen open trap

Stap 1

Prijsindicatie aanvragen

Stap 2

Bezoek op locatie en offerte per e-mail

Stap 3

Planning, productie, plaatsing & afwerking

Prijsindicatie aanvragen