bamboe trap

Bouwpakket trap

✔ Beste kwaliteit, laagste prijs
✔ Trapgat maken in beton of houten vloer
✔ Wel op maat geen poespas
✔ 10 jaar garantie
✔ Trappenbouwer sinds 1990

Stap 1

Prijsindicatie aanvragen

Stap 2

Bezoek op locatie en offerte per e-mail

Stap 3

Planning, productie, plaatsing & afwerking

Prijsindicatie aanvragen

Home » Bouwpakket trap

Bouwpakket trap

Basistrappen is dé expert op het gebied van maatwerk trappen zonder poespas. Bij Basistrappen geloven we in het bieden van kwaliteitsoplossingen die perfect passen bij uw specifieke ruimte, zonder onnodige extra’s die de prijs opdrijven. Onze trappen zijn ontworpen voor optimale functionaliteit en esthetiek, en we streven er altijd naar om aan uw verwachtingen te voldoen en zelfs te overtreffen. Of u nu op zoek bent naar een doe-het-zelf bouwpakket trap, of liever wat hulp krijgt bij het plaatsen, wij hebben de juiste optie voor u. Lees verder om meer te ontdekken over onze prachtige trappen en onze verschillende opties.

Waarom kiezen voor Basistrappen?

  • Op maat gemaakt: Onze trappen worden op maat gemaakt om perfect te passen in uw ruimte. Geen standaardmaten, maar een trap die naadloos aansluit bij uw wensen en behoeften.

  • Geen poespas: Bij Basistrappen gaan we terug naar de essentie. Geen overbodige franjes of onnodige extra’s, maar een trap die doet waarvoor hij bedoeld is: u veilig en stijlvol van de ene verdieping naar de andere brengen.

  • Kwaliteit en duurzaamheid: Onze trappen worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen en met oog voor detail. Zo bent u verzekerd van een duurzame trap waar u jarenlang plezier van zult hebben.

  • Installatie: Kiest u voor zelf plaatsen? Wij voorzien u van duidelijke instructies zodat u snel van uw nieuwe trap kunt genieten. Wij raden deze optie enkel aan voor de echte vakman.

Bouwpakket opties

  1. Doe Het Zelf: Als u handig bent en graag zelf de handen uit de mouwen steekt, is onze doe-het-zelf optie iets voor u. U neemt de volledige controle over het proces: u meet zelf uw ruimte op, plaatst de trap en werkt deze af volgens uw voorkeuren. Hij doen productie en kunnen de trap optioneel leveren. Het bouwpakket trap bevat alles wat u nodig heeft en met onze duidelijke instructies wordt het een succesvol project.

  2. Doe Het Samen: Wilt u wat meer hulp, maar wilt u toch een deel van het werk zelf doen? Dan is onze ‘doe het samen’ optie perfect voor u. Wij komen de ruimte bij u inmeten en plaatsen de trap voor u. Het hekwerk en de leuning kunt u zelf installeren, wat u een gevoel van voldoening geeft en kosten bespaart.

  3. Doe Het Niet Zelf: Als u liever het werk volledig aan professionals overlaat, kies dan voor onze ‘doe het niet zelf’ optie. Wij nemen het volledige proces van inmeten, plaatsen en afwerken voor onze rekening, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. U kunt achterover leunen en vertrouwen op onze expertise. Wij plaatsen een trap in één dag.

Vraag een prijsindicatie aan

Bent u op zoek naar een hoogwaardige, op maat gemaakte trap zonder poespas? Aarzel dan niet langer en vraag nu een prijsindicatie aan bij Basistrappen. Wij staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw ideale trapoplossing.

Een bouwpakket trap in 3 stappen:

Stap 1 Prijsindicatie aanvragen

Vul het prijsindicatie formulier in. Wij gaan met de door u aangeleverde gegevens een prijsindicatie afgeven. Op deze wijze heeft een indicatie wat uw trap op maat indicatief gaat kosten. Indien de investering binnen uw budget valt komen we graag bij u langs.

Stap 2 Bezoek op locatie & offerte per e-mail

Op locatie spreken we alles met u door. Wat zijn uw wensen? Wat zien wij voor mogelijkheden? Wij denken met u mee voor een optimale functie en uitstraling van uw trap. Tevens nemen we de maten op. Op kantoor werken wij de precieze offerte uit en ontvangt u deze per e-mail. Tevens ontvangt u eveneens een 3d-ontwerp van de nieuwe trap. Overzichtelijk, compleet en duidelijk.

Stap 3 Planning, productie, plaatsing

Na ontvangst van uw opdracht, plannen we in overleg de uit te voeren werken. We laten alle werken netjes op elkaar aansluiten voor een soepel verloop van uw verbouwing. Op de geplande data worden de werken uitgevoerd. Ons trappenbedrijf biedt tien jaar garantie op de constructie van de door ons gestoken trappen.

Gerealiseerde bouwpakket trappen

open eiken basistrap

Open eiken basistrap

Zwarte trap met houten bamboe treden

Zwarte trap met houten bamboe treden

Witte dichte basistrap met rubberwood treden

Witte dichte basistrap met rubberwood treden

Dichte rubberwood basistrap

Dichte rubberwood basistrap

witte open rubberwood trap

Witte open basistrap met rubberwood treden

Open rubberwood trap trendy

Open rubberwood trap trendy

Dichte bamboe basistrap met zwart hekwerk

Dichte bamboe basistrap met zwart hekwerk

Eiken dichte trap

Eiken dichte trap

Open bamboe basistrap trendy

Open bamboe basistrap trendy

Witte open basistrap cottage stijl

Witte open basistrap cottage stijl

Open grenen basistrap trendy

Open grenen basistrap trendy

Grenen open trap

Grenen open trap

Stap 1

Prijsindicatie aanvragen

Stap 2

Bezoek op locatie en offerte per e-mail

Stap 3

Planning, productie, plaatsing & afwerking

Prijsindicatie aanvragen