Halfslag trap

Home » Halfslag trap

Trappen op maat

De laagste prijs

Een uniek concept

De halfslag trap is een veel voorkomend model. De halfslag trap staat ook wel bekend als tweekwartstrap of kortgezegd ‘tweekwarter’. Het betreft dus een trap die twee keer een kwart draai maakt om boven te komen. Bij een halfslag trap wordt niet altijd een hekwerk op de boom van de trap geplaatst, maar dit wordt wel steeds vaker gedaan in verband met de veiligheid. Met een hekwerk schuin op de boom, kunt u er niet aan de zijkant van afvallen.

Bent u geïnteresseerd in een van onze trappen?

Een halfslag trap altijd op maat gemaakt

Ook al is de halfslag trap een ruimtebesparend trapmodel dat veel toegepast wordt, toch is het niet zo dat u deze standaard kunt kopen. Basistrappen, gevestigd in Waalwijk, maakt álle trappen op maat, zodat deze altijd precies passen. Ook kan Basistrappen door het produceren van maatwerk bijvoorbeeld standleidingen wegwerken door het toepassen van een lepe hoek. Wanneer u een halfslag trap van Basistrappen wenst, heeft u qua uitvoering de keuze uit verschillende houtsoorten, namelijk;

  • Vurenhout
  • Beuken
  • Eiken

Kies uit diverse extra opties

Nadat u uw houtsoort heeft bepaald, kunt u verschillende Basistrappen pakketten toepassen, zoals Basis Dicht voor het dichtmaken van uw halfslag trap. Of kies voor Basis Veilig voor het leveren van alle benodigde spillen, hekwerken op de trap of op de vide, leuningen en leuninghouders. De trap wordt bovendien een keer voorbehandeld als u voor dit pakket kiest. Indien u meer informatie wenst, of een afspraak wilt maken voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis, kunt u ons bereiken op +31 416 652 130 of via info@basistrappen.nl.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid