bamboe trap

Halfslag trap

✔ Beste kwaliteit, laagste prijs
✔ Trapgat maken in beton of houten vloer
✔ Wel op maat geen poespas
✔ 10 jaar garantie
✔ Trappenbouwer sinds 1992

Stap 1

Prijsindicatie aanvragen

Stap 2

Bezoek op locatie en offerte per e-mail

Stap 3

Planning, productie, plaatsing & afwerking

Prijsindicatie aanvragen

Home » Halfslag trap

Halfslag trap

Of je nu een compact huis hebt of gewoon op zoek bent naar een elegante trapoplossing, de halfslag trap kan je woonruimte naar een hoger niveau tillen. Met zijn unieke ontwerp biedt deze trap niet alleen functioneel gemak, maar voegt hij ook een vleugje verfijning toe aan je interieur. In dit artikel ontdek je de belangrijkste kenmerken van de halfslag trap, de voordelen ervan en waarom dit type trap een slimme keuze is voor jouw huis.

Wat is een halfslag trap ?

Een halfslag trap, ook bekend als kwartdraaitrap of tweekarter, is een type trap dat draait over een hoek van 90 graden. Het bestaat uit twee rechte delen, die ’treden’ worden genoemd, met daartussen een kwartdraai. Deze draai zorgt ervoor dat de trap minder ruimte inneemt dan een traditionele rechte trap, wat vooral handig is in kleine ruimtes. De halfslag trap kan zowel in een kloksgewijze als tegen de klok in draaiende configuratie worden gebouwd, afhankelijk van de beschikbare ruimte en je persoonlijke voorkeur.

Belangrijkste kenmerken van een halfslag trap:

  • Ruimtebesparend: Door zijn draaiende ontwerp is de halfslag trap ideaal voor beperkte ruimtes. Het maakt efficiënt gebruik van verticale en horizontale ruimte zonder concessies te doen aan de stijl.
  • Esthetisch aantrekkelijk: Deze trappen voegen een vleugje elegantie toe aan je huis. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals Rubberwood, bamboe, grenen of eiken, en kunnen worden aangepast aan de stijl van jouw interieur.
  • Veiligheid: Halfslag trappen bieden een veilige manier om tussen verdiepingen te bewegen. De treden zijn breed en goed gepositioneerd, waardoor het risico op struikelen wordt verminderd.
  • Maatwerk mogelijk: Je kunt de halfslag trap op maat laten maken, zodat deze perfect aansluit bij de beschikbare ruimte en jouw wensen. Zo kun je de materialen, kleuren en afwerking kiezen die het beste bij jouw interieur passen.

Voordelen van een halfslag trap in jouw huis:

  1. Veiligheid en comfort: De goed gepositioneerde treden en de 90 graden draai maken het op- en aflopen van de trap comfortabel en veilig. Dit is vooral belangrijk voor gezinnen met kinderen of oudere bewoners.
  2. Flexibiliteit in ontwerp: Of je nu een moderne, industriële, of klassieke stijl in gedachten hebt, de halfslag trap kan worden aangepast aan jouw smaak en voorkeuren. Met de keuze uit verschillende materialen en afwerkingen kun je een unieke trap creëren die perfect past bij jouw interieur.

Kies voor de praktische en esthetische halfslag trap:

Of je nu een compacte ruimte wilt optimaliseren of een stijlvolle toevoeging aan jouw huis wilt, de halfslag trap biedt de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek. Door te kiezen voor maatwerk kun je de trap volledig aanpassen aan jouw specifieke behoeften en smaak. Wil je een halfslag trap in jouw huis installeren? Aarzel dan niet om nu een prijsindicatie aan te vragen en ontdek hoe deze prachtige trap jouw woonruimte naar een hoger niveau kan tillen.

Een halfslag trap in 3 stappen:

Stap 1 Prijsindicatie aanvragen

Vul het prijsindicatie formulier in. Wij gaan met de door u aangeleverde gegevens een prijsindicatie afgeven. Op deze wijze heeft een indicatie wat uw trap op maat indicatief gaat kosten. Indien de investering binnen uw budget valt komen we graag bij u langs.

Stap 2 Bezoek op locatie & offerte per e-mail

Op locatie spreken we alles met u door. Wat zijn uw wensen? Wat zien wij voor mogelijkheden? Wij denken met u mee voor een optimale functie en uitstraling van uw trap. Tevens nemen we de maten op. Op kantoor werken wij de precieze offerte uit en ontvangt u deze per e-mail. Tevens ontvangt u eveneens een 3d-ontwerp van de nieuwe trap. Overzichtelijk, compleet en duidelijk.

Stap 3 Planning, productie, plaatsing

Na ontvangst van uw opdracht, plannen we in overleg de uit te voeren werken. We laten alle werken netjes op elkaar aansluiten voor een soepel verloop van uw verbouwing. Op de geplande data worden de werken uitgevoerd. Ons trappenbedrijf biedt tien jaar garantie op de constructie van de door ons gestoken trappen.

Gerealiseerde halfslag trappen

open eiken basistrap

Open eiken basistrap

witte open rubberwood trap

Witte open basistrap met rubberwood treden

Witte open basistrap cottage stijl

Witte open basistrap cottage stijl

Andere gerealiseerde trappen

Zwarte trap met houten bamboe treden

Zwarte trap met houten bamboe treden

Witte dichte basistrap met rubberwood treden

Witte dichte basistrap met rubberwood treden

Dichte rubberwood basistrap

Dichte rubberwood basistrap

Open rubberwood trap trendy

Open rubberwood trap trendy

Dichte bamboe basistrap met zwart hekwerk

Dichte bamboe basistrap met zwart hekwerk

Eiken dichte trap

Eiken dichte trap

Open bamboe basistrap trendy

Open bamboe basistrap trendy

Open grenen basistrap trendy

Open grenen basistrap trendy

Grenen open trap

Grenen open trap

Stap 1

Prijsindicatie aanvragen

Stap 2

Bezoek op locatie en offerte per e-mail

Stap 3

Planning, productie, plaatsing & afwerking

Prijsindicatie aanvragen