bamboe trap

Eiken Trap

✔ Beste kwaliteit, laagste prijs
✔ Trapgat maken in beton of houten vloer
✔ Wel op maat geen poespas
✔ 10 jaar garantie
✔ Trappenbouwer sinds 1992

Stap 1

Prijsindicatie aanvragen

Stap 2

Bezoek op locatie en offerte per e-mail

Stap 3

Planning, productie, plaatsing & afwerking

Prijsindicatie aanvragen

Home » Eiken trap

Eiken trap

Als toonaangevende leverancier van hoogwaardige trappen begrijpen we hoe essentieel het is om de juiste trap te kiezen die zowel functioneel als esthetisch is. Onze eiken trappen bieden een perfecte balans tussen functie en schoonheid, waardoor uw interieur een verfijnde uitstraling krijgt.

Waarom kiezen voor een eiken trap?

  1. Natuurlijke Schoonheid: Eikenhout staat bekend om zijn tijdloze en elegante uitstraling. Het hout heeft een warme tint en een prachtige nerfstructuur, waardoor het een esthetische aanvulling is op elk interieur.
  2. Duurzaamheid: Eiken trappen zijn uiterst duurzaam en kunnen tientallen jaren meegaan. Het hout is bestand tegen slijtage en behoudt zijn kwaliteit, zelfs bij intensief gebruik.
  3. Veelzijdigheid: Of u nu een moderne, klassieke of landelijke stijl heeft, een eiken trap past perfect bij elke interieurstijl. Het biedt een tijdloze charme die bijdraagt aan de algehele uitstraling van uw huis.

Onze eiken Trappen kenmerken en opties

  1. Op Maat Gemaakt: Onze eiken trappen worden op maat gemaakt om aan al uw wensen te voldoen. We begrijpen dat elke woning uniek is, daarom bieden we een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden om de perfecte trap voor uw huis te creëren.
  2. Verschillende Stijlen: Kies uit diverse stijlen, zoals rechte trappen, wenteltrappen, of trappen met tussenbordes. Onze experts staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de stijl die het beste bij uw ruimte past.
  3. Afwerkingsopties: Personaliseer uw trap met verschillende afwerkingen, zoals beitsen of lakken. Dit helpt niet alleen om de natuurlijke schoonheid van het eikenhout te behouden, maar biedt ook extra bescherming tegen dagelijkse slijtage.
  4. Veiligheid: Onze eiken trappen zijn ontworpen met veiligheid als prioriteit. Waaronder bijvoorbeeld antislip-opties voor treden en leuningen, waardoor uw trap veilig en gemakkelijk begaanbaar is voor iedereen.

Vraag een prijsindicatie aan

Waarom genoegen nemen met een gewone trap, terwijl u een prachtige eiken trap kunt hebben die uw huis transformeert? Onze eiken trappen bieden niet alleen duurzaamheid en stijl, maar ook een investering in de toekomst van uw huis. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende prijsindicatie. Ons team van experts staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de perfecte eiken trap die aan al uw behoeften voldoet. Wacht niet langer en geef uw huis de upgrade die het verdient!

Een nieuwe eiken trap in 3 stappen:

Stap 1 Prijsindicatie aanvragen

Vul het prijsindicatie formulier in. Wij gaan met de door u aangeleverde gegevens een prijsindicatie afgeven. Op deze wijze heeft een indicatie wat uw trap op maat indicatief gaat kosten. Indien de investering binnen uw budget valt komen we graag bij u langs.

Stap 2 Bezoek op locatie & offerte per e-mail

Op locatie spreken we alles met u door. Wat zijn uw wensen? Wat zien wij voor mogelijkheden? Wij denken met u mee voor een optimale functie en uitstraling van uw trap. Tevens nemen we de maten op. Op kantoor werken wij de precieze offerte uit en ontvangt u deze per e-mail. Tevens ontvangt u eveneens een 3d-ontwerp van de nieuwe trap. Overzichtelijk, compleet en duidelijk.

Stap 3 Planning, productie, plaatsing

Na ontvangst van uw opdracht, plannen we in overleg de uit te voeren werken. We laten alle werken netjes op elkaar aansluiten voor een soepel verloop van uw verbouwing. Op de geplande data worden de werken uitgevoerd. Ons trappenbedrijf biedt tien jaar garantie op de constructie van de door ons gestoken trappen.

Gerealiseerde eiken trappen

open eiken basistrap

Open eiken basistrap

Eiken dichte trap

Eiken dichte trap

Andere gerealiseerde trappen

Zwarte trap met houten bamboe treden

Zwarte trap met houten bamboe treden

Witte dichte basistrap met rubberwood treden

Witte dichte basistrap met rubberwood treden

Dichte rubberwood basistrap

Dichte rubberwood basistrap

witte open rubberwood trap

Witte open basistrap met rubberwood treden

Open rubberwood trap trendy

Open rubberwood trap trendy

Dichte bamboe basistrap met zwart hekwerk

Dichte bamboe basistrap met zwart hekwerk

Open bamboe basistrap trendy

Open bamboe basistrap trendy

Witte open basistrap cottage stijl

Witte open basistrap cottage stijl

Open grenen basistrap trendy

Open grenen basistrap trendy

Grenen open trap

Grenen open trap

Stap 1

Prijsindicatie aanvragen

Stap 2

Bezoek op locatie en offerte per e-mail

Stap 3

Planning, productie, plaatsing & afwerking

Prijsindicatie aanvragen