Trapgat maken

Home ┬╗ Trapgat maken

Trappen op maat

De laagste prijs

Een uniek concept

Een trapgat maken is niet iets wat u zomaar even doet. Er komt heel wat bij kijken. Ten eerste is het belangrijk dat u weet wat voor type vloer u heeft. Het zagen van een trapgat in hout is heel anders dan wanneer u een betonnen vloer heeft. Daarnaast dient u precies te weten waar u een trapgat kunt zagen en waar niet. Daarom schakelt u het best een professional in wanneer u een nieuw trapgat wilt maken. Bij Basistrappen, gevestigd in Waalwijk, zijn we u graag van dienst, ongeacht waar u woont en wat voor type vloer u heeft. Wij komen graag bij u langs om op een veilige manier een trapgat te maken dat precies bij uw nieuwe trap past.

Bent u geïnteresseerd in een van onze trappen?

Een trapgat maken en een trap monteren laat u over aan ons

Onze specialisten zagen graag een trapgat op maat van uw nieuwe trap. Daarnaast realiseren en monteren we uw nieuwe trap ook graag. Of u nu een beuken trap wenst of een trap van vurenhout; onze trappenbouwer gaat graag voor u aan de slag om uw droomtrap te realiseren. Wij bieden verschillende servicepakketten aan waar u uit kunt kiezen. Zo houdt u zelf grip op de uiteindelijke kosten voor uw nieuwe trap. We hebben een los pakket voor het vervaardigen van uw trap, voor de montage en ook voor het zagen van uw trapgat. Waar mogen we u mee van dienst zijn?

Vraag ons gerust om advies

Twijfelt u over welke pakketten u bij ons af wilt nemen? Of heeft u vragen over het maken van een trapgat voor uw nieuwe trap? Neem in beide gevallen gerust contact met ons op. Wij geven u namelijk graag advies op maat. U bereikt ons door te bellen naar +31 416 652 130 of een e-mail te sturen naar info@basistrappen.nl.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid