bamboe trap

Trap met trapgat in beton maken

✔ Beste kwaliteit, laagste prijs
✔ Trapgat maken in beton of houten vloer
✔ Wel op maat geen poespas
✔ 10 jaar garantie
✔ Trappenbouwer sinds 1990

Stap 1

Prijsindicatie aanvragen

Stap 2

Bezoek op locatie en offerte per e-mail

Stap 3

Inkoop, planning, productie, plaatsing & afwerking

Prijsindicatie aanvragen

Home » Trapgat in beton maken

Vaste trap met trapgat in beton

Bent u op zoek naar hoogwaardige, op maat gemaakte houten trappen waarbij een trapgat in beton gemaakt moet worden tegen een betaalbare prijs? Bij Basistrappen hebben we precies wat u nodig heeft. Onze trappen zijn ontworpen om perfect in uw ruimte te passen, terwijl we de poespas achterwege laten, waardoor we de kosten laag kunnen houden. Een vaste trap naar zolder verhoogt de waarde van uw huis.

Trapgat in beton maken

Wanneer u een vaste zoldertrap wilt plaatsen, dient vaak eerst een trapgat te worden gemaakt in een betonnen zoldervloer. Daar dit constructieve ingreep is in het huis wordt dit vaak aan een ervaren trappenbouwer uitbesteed. Een goed ontworpen trapgat is essentieel om uw trap perfect te laten passen in uw woning. Onze experts meten uw ruimte nauwkeurig op en creëren een trapgat dat naadloos aansluit bij het ontwerp van uw trap. Hierdoor maximaliseren we de functionaliteit en veiligheid van uw houten trap. Wij verzorgen het volledige proces voor het maken van het trapgat in beton. Daarbij kunt u denken aan de volgende werkzaamheden:

  • Onderstempelen van de betonvloer
  • Zagen van de betonvloer
  • Monteren van het stalen raveelijzer
  • Afvoeren van het puin
  • Verwijderen van de huidige vlizotrap (indien aanwezig)
  • Dichtstorten van het oude trapgat (indien aanwezig)

Deze werkzaamheden kunnen wij doorgaans in 1 tot 2 dagen verzorgen. Na deze voorbereiding kan de vaste zoldertrap worden geplaatst. Het hekwerk en de leuningen worden los bijgeleverd of door ons gemonteerd indien besproken. Wij kunnen dus het gehele proces vanaf het maken van het gat in beton t/m de afwerking van de nieuwe trap verzorgen.

Onze trappen kenmerken zich door:

  1. Optimaal gebruik van beschikbare ruimte: Bij Basistrappen begrijpen we dat elke ruimte uniek is en daarom vereisen trappen maatwerk. Onze trappen worden zorgvuldig ontworpen om perfect te passen bij de beschikbare ruimte, of het nu gaat om een compacte woning of een ruim bedrijfspand. Geen verspilde ruimte, geen gedoe – alleen een naadloze integratie met uw interieur.
  2. Sterk en duurzaam: hout is een uitstekend materiaal voor trappen vanwege zijn stevigheid en duurzaamheid. Onze houten trappen zijn bestand tegen zware belastingen en dagelijks gebruik, waardoor ze een solide investering zijn voor de lange termijn. Daarnaast zijn onze trappen een duurzame keuze kijkend naar de keuzes om voor rubberwood of bamboe te kiezen.
  3. Veiligheid voorop: Veiligheid is onze topprioriteit bij het ontwerpen van trappen. Onze trappen zijn optioneel voorzien van antislipoppervlakken en robuuste leuningen om ervoor te zorgen dat u en uw dierbaren te allen tijde veilig kunnen bewegen. Met Basistrappen kunt u met een gerust hart de trap op en af gaan.

Vraag uw prijsindicatie aan

Neem vandaag nog contact op met Basistrappen om uw maatwerk trap en trapgat in beton te bespreken. Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren en u een prijsindicatie te geven op basis van uw specifieke behoeften. Ontdek zelf de kwaliteit, duurzaamheid en schoonheid van onze trappen.

Een nieuwe trap in 3 stappen:

Stap 1 Prijsindicatie aanvragen

Vul het prijsindicatie formulier in. Wij gaan met de door u aangeleverde gegevens een prijsindicatie afgeven. Op deze wijze heeft een indicatie wat uw trap op maat indicatief gaat kosten. Indien de investering binnen uw budget valt komen we graag bij u langs.

Stap 2 Bezoek op locatie & offerte per e-mail

Op locatie spreken we alles met u door. Wat zijn uw wensen? Wat zien wij voor mogelijkheden? Wij denken met u mee voor een optimale functie en uitstraling van uw trap. Tevens nemen we de maten op. Op kantoor werken wij de precieze offerte uit en ontvangt u deze per e-mail. Tevens ontvangt u eveneens een 3d-ontwerp van de nieuwe trap. Overzichtelijk, compleet en duidelijk.

Stap 3 Inkoop, planning, productie, plaatsing

Na ontvangst van uw opdracht, plannen we in overleg de uit te voeren werken. We laten alle werken netjes op elkaar aansluiten voor een soepel verloop van uw verbouwing. Op de geplande data worden de werken uitgevoerd. Ons trappenbedrijf biedt tien jaar garantie op de constructie van de door ons gestoken trappen.

Gerealiseerde trappen

open eiken basistrap

Open eiken basistrap

Zwarte trap met houten bamboe treden

Zwarte trap met houten bamboe treden

Witte dichte basistrap met rubberwood treden

Witte dichte basistrap met rubberwood treden

Dichte rubberwood basistrap

Dichte rubberwood basistrap

witte open rubberwood trap

Witte open basistrap met rubberwood treden

Open rubberwood trap trendy

Open rubberwood trap trendy

Dichte bamboe basistrap met zwart hekwerk

Dichte bamboe basistrap met zwart hekwerk

Eiken dichte trap

Eiken dichte trap

Open bamboe basistrap trendy

Open bamboe basistrap trendy

Witte open basistrap cottage stijl

Witte open basistrap cottage stijl

Open grenen basistrap trendy

Open grenen basistrap trendy

Grenen open trap

Grenen open trap

Stap 1

Prijsindicatie aanvragen

Stap 2

Bezoek op locatie en offerte per e-mail

Stap 3

Inkoop, planning, productie, plaatsing & afwerking

Prijsindicatie aanvragen