Standaard trap

Home » Standaard trap

Trappen op maat

De laagste prijs

Een uniek concept

Een standaard trap bestaat natuurlijk niet. Elke trap is weer anders en ze worden bij Basistrappen stuk voor stuk op maat voor u geproduceerd. Wel bestaat er een standaarduitvoering voor een trap. Vanuit deze uitvoering kunt u uw trap geheel op maat samenstellen. Zo weet u zeker dat uw nieuwe trap een aanwinst is voor de beoogde ruimte.

Bent u geïnteresseerd in een van onze trappen?

Een standaard trap van hoge kwaliteit

Bij Basistrappen is dit ook een kwalitatieve uitvoering, met nette afwerking en goed hout. Onze standaardtrap wordt gefabriceerd van vurenhout, de leuningen en spijlen zijn recht met een mooi schuin kantje eraan. Eenvoudig maar stijlvol!

Ontdek de voordelen

Ook kunt u bij ons standaard terecht voor duidelijke communicatie, korte levertijden van de trap en goede nazorg. Naast het leveren van uw standaard trap zijn we u ook graag van dienst met het maken van het trapgat. Het maakt niet uit of dit in een houten of betonnen verdiepingsvloer moet gebeuren, voor beide opties hebben we een mooi pakket samengesteld.

Laat uw standaard trap inmeten

Om er zeker van te zijn dat uw nieuwe trap perfect in de ruimte past, komen wij graag bij u langs om de trap in te meten. Dit is een vrijblijvende afspraak. Bel ons gerust op +31 416 652 130 of stuur een e-mail naar info@basistrappen.nl. Dan plannen we op korte termijn iets in. Uiteraard kunt u ook het online contactformulier op onze site invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid