Trappenbouwer

Home » Trappenbouwer

Trappen op maat

De laagste prijs

Een uniek concept

Zoekt u een hoogwaardige trappenbouwer? Dat zijn wij! Basistrappen is een betrouwbare en bekwame trappenbouwer uit Waalwijk die u graag van dienst is. Wij werken op een overzichtelijke wijze met pakketten, zoals het pakket Basis Trap, Basis Dicht of bijvoorbeeld Basis Veilig. Ook kunnen wij voor u met het pakket Basis Trapgat het maken van een trapgat in planken of betonnen vloer verzorgen.

Bent u geïnteresseerd in een van onze trappen?

Dé trappenbouwer met oneindig veel mogelijkheden

Basistrappen biedt u de keus uit 3 houtsoorten om uw trap in uit te voeren, namelijk vurenhout, gelamelleerd beuken en gelamelleerd eiken. Ook zijn er diverse uitvoeringen mogelijk, zo kunt u kiezen voor een Basis standaard model, maar ook een Basis Trendy en een Basis De-luxe behoren tot de mogelijkheden. Bij de Trendy krijgt uw trap door het toepassen van rvs accenten een moderne uitstraling, bij de De-luxe wordt uw trap klassiek uitgevoerd. Sowieso maken wij alle trappen op maat, zoals het een echte trappenbouwer betaamt.

Maak een afspraak

Wanneer u meer wilt weten over wat Basistrappen in uw situatie kan betekenen, dan maken we graag een vrijblijvende afspraak bij u thuis. U bereikt ons via het contactformulier op onze website bereiken, door te bellen naar +31 416 652 130 of door een e-mail te sturen naar info@basistrappen.nl. We horen graag van u!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid