Grenen open trap

Vaste zoldertrap

✔ Beste kwaliteit, laagste prijs
✔ Trapgat maken in beton of houten vloer
✔ Wel op maat geen poespas
✔ 10 jaar garantie
✔ Trappenbouwer sinds 1990

Stap 1

Prijsindicatie aanvragen

Stap 2

Bezoek op locatie en offerte per e-mail

Stap 3

Inkoop, planning, productie, plaatsing & afwerking

Prijsindicatie aanvragen

Home » Vaste zoldertrap

Vaste zoldertrap

Als je op zoek bent naar een duurzame en esthetisch aantrekkelijke oplossing om gemakkelijk toegang te krijgen tot je zolder, dan ben je hier aan het juiste adres. Onze trappen zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol, waardoor ze een perfecte aanvulling zijn op elk interieur.

Tal van voordelen

Een vaste zoldertrap heeft tal van voordelen. Het is niet alleen een praktische investering, maar het draagt ook bij aan de waardevermeerdering van jouw huis. Hier zijn enkele redenen waarom een vaste zoldertrap essentieel is:

  1. Toegankelijkheid: Met een vaste trap krijg je gemakkelijk toegang tot jouw zolder, wat het gebruik ervan vergemakkelijkt. Geen gedoe meer met ladders of losse trappen.
  2. Extra Leefruimte: Door jouw zolder toegankelijk te maken, creëer je extra leefruimte. Je kunt de zolder gebruiken als studeerkamer, hobbyruimte, extra slaapkamer of opslagruimte.
  3. Waardevermeerdering: Een vaste zoldertrap verhoogt de waarde van jouw woning. Potentiële kopers zien het als een waardevolle toevoeging en zijn bereid om meer te betalen voor een huis met een goed toegankelijke zolder.
  4. Esthetische Meerwaarde: Naast functionaliteit voegt een vaste zoldertrap ook esthetische waarde toe aan jouw interieur. Het kan een blikvanger zijn en een gevoel van ruimtelijkheid creëren.

Waarom een zoldertrap van Basistrappen?

  1. Hoogwaardige Materialen: Onze trappen worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals: rubberwood, bamboe, grenen of eiken die garant staan voor een lange levensduur en uitstekende prestaties.
  2. Maatwerk zonder poespas: Geen enkele zolder is hetzelfde, daarom bieden wij volledig op maat gemaakte trappen aan die perfect passen bij jouw situatie. We nemen nauwkeurige metingen en luisteren naar jouw wensen om een trap te creëren die naadloos in jouw huis past. Hoe minder poespas hoe goedkoper we de trap kunnen produceren en plaatsen.
  3. Veiligheid voorop: Onze trappen worden zorgvuldig ontworpen en geïnstalleerd met de hoogste aandacht voor veiligheid. We voorzien stevige leuningen en optioneel antislip treden om ongelukken te voorkomen.
  4. Energiebesparing: Met onze vaste zoldertrappen houd je de warmte binnen en de kou buiten. Dit draagt bij aan een betere energie-efficiëntie van jouw huis.
  5. Esthetisch Design: Naast functionaliteit hechten we ook veel belang aan esthetiek. Onze trappen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en afwerkingen, zodat je een trap kunt kiezen die perfect past bij de rest van jouw interieur.

Vraag een prijsindicatie aan

Aarzel niet langer en investeer in een vaste zoldertrap van Basistrappen om het potentieel van jouw zolder volledig te benutten. Vraag vandaag nog een prijsindicatie aan. Verhoog de waarde van jouw woning en geniet van een functionele en prachtige zolderruimte!

Een nieuwe trap in 3 stappen:

Stap 1 Prijsindicatie aanvragen

Vul het prijsindicatie formulier in. Wij gaan met de door u aangeleverde gegevens een prijsindicatie afgeven. Op deze wijze heeft een indicatie wat uw trap op maat indicatief gaat kosten. Indien de investering binnen uw budget valt komen we graag bij u langs.

Stap 2 Bezoek op locatie & offerte per e-mail

Op locatie spreken we alles met u door. Wat zijn uw wensen? Wat zien wij voor mogelijkheden? Wij denken met u mee voor een optimale functie en uitstraling van uw trap. Tevens nemen we de maten op. Op kantoor werken wij de precieze offerte uit en ontvangt u deze per e-mail. Tevens ontvangt u eveneens een 3d-ontwerp van de nieuwe trap. Overzichtelijk, compleet en duidelijk.

Stap 3 Inkoop, planning, productie, plaatsing

Na ontvangst van uw opdracht, plannen we in overleg de uit te voeren werken. We laten alle werken netjes op elkaar aansluiten voor een soepel verloop van uw verbouwing. Op de geplande data worden de werken uitgevoerd. Ons trappenbedrijf biedt tien jaar garantie op de constructie van de door ons gestoken trappen.

Gerealiseerde trappen

open eiken basistrap

Open eiken basistrap

Zwarte trap met houten bamboe treden

Zwarte trap met houten bamboe treden

Witte dichte basistrap met rubberwood treden

Witte dichte basistrap met rubberwood treden

Dichte rubberwood basistrap

Dichte rubberwood basistrap

witte open rubberwood trap

Witte open basistrap met rubberwood treden

Open rubberwood trap trendy

Open rubberwood trap trendy

Dichte bamboe basistrap met zwart hekwerk

Dichte bamboe basistrap met zwart hekwerk

Eiken dichte trap

Eiken dichte trap

Open bamboe basistrap trendy

Open bamboe basistrap trendy

Witte open basistrap cottage stijl

Witte open basistrap cottage stijl

Open grenen basistrap trendy

Open grenen basistrap trendy

Grenen open trap

Grenen open trap

Stap 1

Prijsindicatie aanvragen

Stap 2

Bezoek op locatie en offerte per e-mail

Stap 3

Inkoop, planning, productie, plaatsing & afwerking

Prijsindicatie aanvragen