Trappen Tilburg

Home » Trappen Tilburg

Trappen op maat

De laagste prijs

Een uniek concept

Wilt u keuze hebben uit verschillende soorten trappen en bent u woonachtig in de regio Tilburg? Dan kunnen wij als Basistrappen wellicht iets voor u betekenen. Wij leveren namelijk al jaren trappen in Tilburg en omstreken. Bekijk ons assortiment online of kom langs in onze showroom te Waalwijk.

Bent u geïnteresseerd in een van onze trappen?

Keuze uit verschillende soorten trappen in de omgeving van Tilburg

Tegenwoordig hebben wij onze diensten verder uitgebreid en kunt u naast het laten plaatsen van trappen in Tilburg ook bij ons terecht voor het verzorgen van het trapgat in zowel een betonnen als een houten verdiepingsvloer, voor het verleggen van de centraaldoos op de overloop of  het aftimmeren van uw trap.

Efficiënte planning

Een totaalpakket dus, waarbij Basistrappen u veel geregel uit handen neemt en zorgt dat de verschillende werkzaamheden goed op elkaar aansluiten. Wij geven u graag meer informatie over de mogelijkheden voor het plaatsen van trappen in Tilburg en omstreken, en bieden u dan ook de mogelijkheid om een vrijblijvende offerte te ontvangen. Voor vragen zijn wij telefonisch te bereiken op +31 416 652 130, via e-mail op info@basistrappen.nl of via het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid