Trappen Breda

Home » Trappen Breda

Trappen op maat

De laagste prijs

Een uniek concept

Basistrappen biedt een uitgebreid assortiment aan trappen in de omgeving van Breda. Bent u op zoek naar een nieuwe trap voor in uw woning? Dan is Basistrappen u graag van dienst. Wij zijn een bedrijf met een gemotiveerd team van trappenmakers, en wij leveren trappen in Breda en omstreken.

Bent u geïnteresseerd in een van onze trappen?

Uitgebreide keuze aan trappen in de omgeving van Breda

Al onze trappen worden op maat gemaakt. Het is dus altijd zo dat wij, voordat wij van u een opdracht ontvangen eerst bij u thuis langskomen om de maten van de trap op te nemen en een passende offerte te maken.

U ontvangt indien gewenst een totaalpakket

Naast het leveren van trappen in Breda, kunnen wij nog meer voor u betekenen. Zo bieden wij de mogelijkheid voor het laten maken van een trapgat in een houten of betonnen vloer. Ook kunnen we een elektricien instrueren om na het zagen van het trapgat de defecte elektraleidingen te verleggen en de centraaldoos uit het plafond van de overloop te laten verplaatsen naar het voormalig vlizo-trapgat.

Vragen over onze trappen of diensten?

Al onze services kunt u teruglezen in een overzicht van de door ons geleverde pakketten. Voor trappen in Breda en omstreken bent u bij ons absoluut aan het juiste adres! Voor vragen en het ontvangen van extra informatie kunt u ons bereiken via +31 416 652 130 en info@basistrappen.nl.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid