Trappen Eindhoven

Home » Trappen Eindhoven

Trappen op maat

De laagste prijs

Een uniek concept

Voor een uitgebreid assortiment aan trappen in Eindhoven en omstreken bent u bij Basistrappen aan het juiste adres. We bieden trappen aan in verschillende houtsoorten: vurenhout, gelamelleerd eikenhout, bamboe én rubberwood. Ons leveringsgebied beslaat natuurlijk niet alleen de stad Eindhoven zelf, maar ook alle omliggende dorpjes en steden. Kom gerust eens langs en laat u inspireren.

Bent u geïnteresseerd in een van onze trappen?

Voordelig geprijsde trappen in Eindhoven en omstreken

Wij plaatsen al vele jaren trappen in Eindhoven, en zijn ook voornemens dit nog vele jaren te blijven doen. Het blijkt dat onze uitstekende service en goede kwaliteit ook bij u in de buurt inmiddels bekend zijn. Wij houden de kosten voor onze trappen laag. Dit kunnen we doen doordat we een kleinschalig bedrijf zijn en blijven en geen honderden medewerkers in dienst hebben. Wel hebben we een tiental echte specialisten in dienst, die alles van trappen afweten.

Brede dienstverlening

Naast het leveren van trappen in Eindhoven hebben we ook naar mogelijkheden gezocht om u in uw regio van dienst te zijn met aanvullende diensten zoals het maken van het trapgat in een houten of betonnen vloer.

Plan een vrijblijvende afspraak in

U geeft natuurlijk uiteindelijk zelf aan hoeveel werkzaamheden u door ons wilt laten verrichten en hoeveel u zelf wenst te doen. Vaak spreken we dit tijdens een vrijblijvende afspraak bij u thuis nog eens duidelijk door. Indien u geïnteresseerd bent, belt u dan gerust voor meer informatie. Wij helpen u graag! U bereikt ons via +31 416 652 130. Uiteraard kunt u ook een e-mail sturen naar info@basistrappen.nl.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid