Trappen in Waalwijk

Home ┬╗ Trappen Waalwijk

Trappen op maat

De laagste prijs

Een uniek concept

Voor een ruim aanbod aan trappen, bezoekt u het best onze showroom in Waalwijk. Hier krijgt u namelijk een goede indruk van de mogelijkheden die we bij Basistrappen te bieden hebben. Wij maken standaard gebruik van drie soorten hout. Al onze trappen zijn namelijk gemaakt van vurenhout, eikenhout of beukenhout. Welke houtsoort heeft uw voorkeur?

Bent u geïnteresseerd in een van onze trappen?

Een ruime keuze uit trappen in Waalwijk

In onze showroom in Waalwijk krijgt u een idee van de trappen die wij vervaardigen. Natuurlijk is het wel zo dat geen enkele trap hetzelfde is. Iedereen woont anders en heeft dus ook een ander soort trap nodig. Wij maken onze trappen daarom volledig voor u op maat vanuit onze werkruimte in Waalwijk. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw trap volledig naar wens is. Wilt u graag een halfslag trap of wilt u de ruimte goed benutten met een ruimtebesparende trap? Wat uw wensen ook zijn; wij realiseren graag uw droomtrap!

Vraag om persoonlijk advies

Als trappenbedrijf bieden we u graag volledige service. Dit houdt onder andere in dat u ons ook inschakelt voor de montage van de trap en alles wat daarbij komt kijken, maar ook dat u op persoonlijk advies van onze medewerkers kunt rekenen. Twijfelt u nog over de houtsoort of over de stijl van uw trap? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 416 652 130 of een e-mail te sturen naar info@basistrappen.nl.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid