Ruimtebesparende trap

Home » Ruimtebesparende trap

Trappen op maat

De laagste prijs

Een uniek concept

Om extra ruimte te creëren op uw verdieping of zolder, is het plaatsen van een ruimtebesparende trap een goede optie. Door het zoeken van het juiste evenwicht tussen beloopbaarheid van de trap en de ruimte die een trap inneemt, kan op een efficiënte manier omgesprongen worden met uw vierkante meters. Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden voor uw situatie in kaart te brengen.

Bent u geïnteresseerd in een van onze trappen?

Welke ruimtebesparende trap kiest u?

Een ruimtebesparende trap moet natuurlijk niet alleen functioneel zijn; het oog wil ook wat! Basistrappen biedt u een kwalitatief goed product, netjes afgewerkt en keurig door onze stellers geplaatst. Of u nu kiest voor een vurenhouten trap of liever een hardhouten uitvoering heeft: Basistrappen garandeert dat u tevreden zult zijn met het eindresultaat! U heeft nu ook de keuze uit drie verschillende stijlen om de trap in af te laten werken, namelijk:

  • Standaard; met een ronde spijl en rechte bovenregels op uw hekken.
  • Trendy; met ronde inox spijlen en rechte bovenregels op uw hekken.
  • De-Luxe; met stalen of gedraaide spijlen en een geprofileerde bovenregel op uw hekken.

Ontvang persoonlijk en deskundig advies

Indien u advies wenst bij u thuis, dan maken wij hiervoor graag een vrijblijvende afspraak. We nemen dan met u de gewenste houtsoort en uitvoering door en kijken hoe de ruimtebesparende trap het meest optimaal geplaatst kan worden. Naar aanleiding van dit gesprek ontvangt u een offerte. Gaat u akkoord met deze offerte? Dan gaat onze trappenmaker uit Waalwijk direct voor u aan de slag. Voor vragen of voor het maken van een afspraak neemt u contact met ons op via +31 416 652 130 of via info@basistrappen.nl.  

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid