Trappenmaker

Home » Trappenmaker

Trappen op maat

De laagste prijs

Een uniek concept

Indien u een goede trappenmaker zoekt, zijn wij u graag van dienst. Bij Basistrappen werken we namelijk met mensen die het vak van trappenmaker verstaan. Dit doen we al jaren, want wie hier als trappenspecialist werkt, blijft hier meestal lang werken. Onze jarenlange ervaring en passie vertalen zich in trappen van hoogwaardige kwaliteit. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen!

Bent u geïnteresseerd in een van onze trappen?

Het vakmanschap dat u van een trappenmaker mag verwachten

Waarom u het best bij ons terecht kunt wanneer u een trap nodig heeft? Omdat wij een product maken waar we met ons team volledig achter staan. We gebruiken goede materialen, geavanceerde gereedschappen en er wordt de tijd genomen om onze trappen tot in detail af te werken. In onze trappen ziet u dan ook het vakmanschap terug dat u van een echte trappenmaker kan en mag verwachten. Geen slordig product, maar topkwaliteit voor een bodemprijs. Onze slogan is dan ook: ‘wel op maat, geen poespas!’. Duidelijk, toch?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag een afspraak maken met een trappenmaker van dé trappenconcurrent uit Waalwijk? Dat kan en dit is vanzelfsprekend geheel vrijblijvend. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar op +31 416 652 130 en staan u graag te woord! Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@basistrappen.nl.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid