Betaalbare trap

Home » Betaalbare trap

Trappen op maat

De laagste prijs

Een uniek concept

Het maken van maatwerk trappen is een ambacht dat Basistrappen absoluut beheerst. Wij zijn een Nederlandse firma die al geruime tijd maatwerk trappen fabriceert voor de Nederlandse en Belgische markt. Omdat wij alle trappen áltijd in komen meten, kunnen we goed rekening houden met bijvoorbeeld scheve muren, die we vaak in oude woningen aantreffen. Ook het maken van lepe hoeken in de trap om zo standleidingen weg te werken, is geen enkel probleem. Wanneer u ons inschakelt koopt u geen standaard trap, maar een maatwerk product; afgestemd op uw situatie.

Bent u geïnteresseerd in een van onze trappen?

Uit welke houtsoorten kan ik kiezen voor maatwerk trappen?

Als u een nieuwe trap wilt zetten, dan wilt u dat deze op maat is. U wilt dat de trap precies past en perfect oogt. Het moet passen bij uw interieur en praktisch gezien geen problemen opleveren. Daarom komen onze specialisten bij u thuis om de trap op maat te kunnen leveren. Alles wordt netjes ingemeten. Natuurlijk monteren we de trap ook voor u en zorgen we voor een afwerking op maat. Onze maatwerk trappen zijn verkrijgbaar in de volgende houtsoorten:

  • Eikenhout
  • Vurenhout
  • Bamboe
  • Rubberwood

Verschillende pakketten mogelijk

Verder kunt u bij ons trappenbedrijf uit Waalwijk ook kiezen tussen verschillende Veilig-pakketten, met daarin leuningen en hekwerken voor op de trap, te weten;

  • Het pakket Basis Veilig
  • Het pakket Trendy Veilig met rvs accenten
  • Het pakket De-Luxe Veilig met klassieke accenten

Maak een afspraak met onze specialisten

Basistrappen biedt een mooi product tegen een scherp tarief en daar zijn we trots op! Wilt u ook een afspraak maken met één van onze medewerkers om te zien wat een maatwerk trap in uw woning zou kosten? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 416 652 130 of een e-mail te sturen naar info@basistrappen.nl.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid