Trappen concurrent

Home » Trappen concurrent

Trappen op maat

De laagste prijs

Een uniek concept

Basistrappen is dé trappen concurrent! Concurrerend op het gebied van prijs én kwaliteit. Wanneer u een trap koopt bij Basistrappen komen we deze netjes bij u thuis inmeten. We bespreken uw wensen en eisen met betrekking tot de trap en maken dan een keurige én scherpe offerte zoals u van een trappen concurrent mag verwachten. Op onze offerte vindt u duidelijk vermeld welke pakketten u heeft gekozen. Ook kunt u de eventuele extra pakketten bekijken en meteen zien wat hiervan de meerprijs zou zijn, handig dus.

Bent u geïnteresseerd in een van onze trappen?

Daarom laat u trappen door ons maken en niet door de concurrent

De trappen die wij bieden zijn beschikbaar in bamboe, vurenhout, gelamelleerd eikenhout en rubberwood. Maar wij zijn niet alleen een trappen concurrent, ook voor de bijkomende werkzaamheden kunt u bij ons terecht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Het maken van het trapgat en verwijderen van uw huidige vlizotrap
  • Het monterenvan leuningen en hekwerk vide
  • Het verleggen van uw centraaldoos

Bij ons blijft het dus niet bij de trap alleen. We bieden nog zoveel meer aan.

Ontvang deskundig advies

Indien u advies wilt over de mogelijkheden voor uw nieuwe trap of trappen, dan zijn wij u graag van dienst. Wij nodigen u van harte uit om een vrijblijvende afspraak bij u thuis te maken. U kunt ons hiervoor bereiken op +31 416 652 130 of via info@basistrappen.nl.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid