Hardhouten trappen

Home » Hardhouten trappen

Trappen op maat

De laagste prijs

Een uniek concept

Wanneer u kiest voor hardhouten trappen, haalt u sfeer in huis. De mooie natuurlijke kleur van hardhout geeft uw trap een warme en knusse uitstraling. Basistrappen is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in het monteren en plaatsen van vurenhouten en hardhouten trappen. Al vele jaren hebben wij ons toegelegd op het produceren van maatwerk trappen voor particulieren én aannemers. Of u nu compleet nieuw aan het bouwen bent, of juist aan het verbouwen, wij maken voor elke ruimte een passende trap van hardhout.

Bent u geïnteresseerd in een van onze trappen?

Waarom kiezen voor hardhouten trappen?

Wanneer u besluit om een nieuwe trap te plaatsen, dient u de afweging te maken tussen vurenhouten trappen en hardhouten trappen. Vurenhouten trappen worden uiteindelijk vaak bekleed met vloerbedekking of dekkend geschilderd. Wanneer u kiest voor hardhouten trappen, wordt de houtsoort meestal blank afgelakt, zodat u de mooie kleur en structuur van het hout blijft zien. Een hardhouten trap is door zijn hardheid ook bestendiger tegen kleine beschadigingen, al blijft het toepassen van een juiste afwerklaag daarbij natuurlijk altijd belangrijk.

De soorten hardhout die we voor uw trap gebruiken

Wij hebben twee soorten hardhout voor uw trap in ons assortiment, namelijk:

  • Gelamelleerd beuken; massief beukenhout opgebouwd uit gevingerlaste delen.
  • Gelamelleerd eiken; massief eikenhout opgebouwd uit gevingerlaste delen.

Beide houtsoorten hebben een moderne uitstraling, vanwege het feit dat ze opgebouwd zijn uit stroken. Bovendien zijn ze, doordat het hout is opgebouwd uit smalle delen, qua prijs erg aantrekkelijk.

Een trap van bamboe in plaats van hardhout

Bij Basistrappen heb je naast een trap van hardhout ook de keuze voor een trap van bamboe. Officieel is bamboe echter geen houtsoort, maar het materiaal is uitermate geschikt voor het vervaardigen van trappen. Vraag onze trappenbouwers uit Waalwijk gerust naar de voordelen van dit materiaal.

Neem contact met ons op

Indien u meer informatie wenst over de hardhouten trappen en de daarbij behorende prijzen, vraagt u gratis een offerte aan via het contactformulier of via info@basistrappen.nl. Bij vragen kunt u ons uiteraard ook telefonisch bereiken op +31 416 652 130. Wij helpen u graag verder!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid