Vurenhouten trap

Home » Vurenhouten trap

Trappen op maat

De laagste prijs

Een uniek concept

Bent u op zoek naar een vurenhout trap die past bij uw wensen? Schakel dan Basistrappen uit Waalwijk in als specialist. Veel van de door ons geplaatste trappen zijn namelijk vuren trappen. Een trap van vuren is een aantrekkelijke keuze, omdat de houtsoort relatief laag geprijsd is. Daarnaast is dit hout zeer veelzijdig. U kunt een vurenhouten trap namelijk op kleur aflakken of netjes bekleden met vloerbedekking. Ook worden vuren trappen vaak toegepast bij een verdieping in een schuur of garage, waar met name functionaliteit belangrijk is. Natuurlijk is vuren ook goed geschikt voor een trap in een woonkamer of hal. De vurenhouten trap is vanwege zijn veelzijdigheid eenvoudig aan te passen op iedere stijl en elk interieur.

Bent u geïnteresseerd in een van onze trappen?

Het plaatsen en afwerken van uw vurenhouten trap

De vuren trappen van Basistrappen zijn gemaakt van goede kwaliteit vurenhout en zijn met zorg afgewerkt. Bovendien verzorgen we bij Basistrappen niet alleen de fabricage en plaatsing van uw vuren trap, ook kunnen wij voor een eventueel nieuw trapgat zorgen, of voor het aflakken van uw vurenhouten trap op locatie. De vurenhouten trap vertoont uiteraard wel noesten (natuurlijk in een mooie verhouding). De afwerking van onze vuren trappen wordt naar wens gedaan. Alle onderdelen hebben ronde kantjes en er wordt gewerkt met nieuwe en geavanceerde productietechnieken zodat de trappen ook netjes in elkaar passen. Als de trap niet bekleed wordt, is het aan te raden dit af te werken. Dat kan met verven, lakken of beitsen. Onze specialisten gaan graag met u in gesprek over uw wensen.

Ontdek onze ruime keuze aan trappen

Naast een vuren trap kunt u bij Basistrappen ook kiezen voor een hardhouten trap, zoals een trap in gelamelleerd beuken of gelamelleerd eiken. Wij voorzien u graag van advies over welke trap het beste zou staan in uw interieur. Indien u graag een afspraak maakt voor advies op maat bij u thuis, dan is dit mogelijk. Onze specialisten adviseren u dan over bijvoorbeeld het model en de uitvoering van uw vurenhouten trap. Om een afspraak te maken belt u +31 416 652 130 of vraag een offerte aan via ons contactformulier of door te mailen naar info@basistrappen.nl.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid