Basis Behandeling

Home » Maatwerk trappen

Trappen op maat

De laagste prijs

Een uniek concept

Bent u op zoek naar een betaalbare trap? Schakel dan Basistrappen uit Waalwijk in. Wij handelen vanuit onze missie ‘wel op maat, geen poespas’ en bieden u veel betaalbare mogelijkheden aan wanneer u een nieuwe trap zoekt. U vindt bij ons geen enorme showroom met trapmodellen en verkopers in pak. Wij proberen door het efficiënt omgaan met kosten in staat te blijven een betaalbare trap aan te bieden van uitstekende kwaliteit. Hierdoor is het altijd voordelig wanneer u een trap bij ons komt uitzoeken.

Bent u geïnteresseerd in een van onze trappen?

Een betaalbare trap in verschillende uitvoeringen

Wanneer u een trap voor een voordelig tarief wilt aanschaffen, klopt u bij ons aan. U heeft bij ons qua uitvoering de keuze uit verschillende prachtige houtsoorten, namelijk:

  • Vurenhout
  • Gelamineerd beuken
  • Gelamineerd eiken

Wie voor een vurenhouten trap kiest, is vooral voordelig uit. Dit is namelijk de goedkoopste houtsoort waar wij mee werken.

Maak gebruik van onze expertise

De medewerkers van Basistrappen zijn zeer gemotiveerd en hebben allen veel ervaring op het gebied van trappen maken. Tijdens een vrijblijvende afspraak bij u thuis inventariseren we uw wensen en de mogelijkheden van de ruimte. Op basis van dit gesprek werken we dan voor u de offerte uit, zodat u precies weet hoe voordelig u uitkomt wanneer u ons inschakelt voor uw nieuwe trap. Na uw akkoord op de offerte gaan we uw trap produceren en wordt deze op de in overleg afgesproken datum netjes geplaatst. Gemiddeld zijn we hier een half dagdeel mee bezig. Wilt u graag een afspraak maken? Dan kunt u ons hiervoor bellen op +31 416 652 130 of mailen op info@basistrappen.nl.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid