Trap montage

Home » Trap montage

Trappen op maat

De laagste prijs

Een uniek concept

Wanneer u een trappenmaker zoekt die u het hele proces uit handen neemt, van ontwerp en fabricage van uw nieuwe trap, het maken van het trapgat, tot aan de trap montage, dan bent u bij Basistrappen aan het juiste adres. En natuurlijk doen wij nog veel meer dan dat! Zo kan Basistrappen u ook van dienst zijn bij het verwijderen van uw huidige stalen trap of vlizotrap, het verleggen van uw centraaldoos, het verplaatsen van uw verwarmingsketel, en andere aftimmerwerkzaamheden zoals trapkasten, zolderramen en dergelijke.

Bent u geïnteresseerd in een van onze trappen?

Laat uw trap inmeten voor de montage

Alle trappen die door Basistrappen worden gemonteerd, worden eerst persoonlijk door ons ingemeten. Tijdens de meetafspraak worden uw wensen doorgesproken en het voor u meest optimale trapmodel bepaald. Naar aanleiding van deze afspraak ontvangt u onze offerte, en indien u hiermee akkoord gaat, spreken we in overleg een datum voor de trap montage af. Afhankelijk van de grootte en de gekozen uitvoering van de trap zal de trap montage gemiddeld één dagdeel in beslag nemen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Indien u een afspraak bij u thuis wenst, kunt u deze maken door te bellen naar +31 416 652 130 of te e-mailen naar info@basistrappen.nl. Natuurlijk kunt u ook eerst online een offerteaanvraag plaatsen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid