Keldertrappen

Home » Keldertrappen

Trappen op maat

De laagste prijs

Een uniek concept

Keldertrappen zijn op alle vlakken een heuse aanwinst voor uw interieur. Ze zijn stijlvol, functioneel en voordelig geprijsd bij Basistrappen. Koopt u uw keldertrappen bij ons, dan maakt u kennis met ons helder concept: wel op maat, geen poespas!

Bent u geïnteresseerd in een van onze trappen?

Keldertrappen op maat gemaakt

Vaak moeten keldertrappen geplaatst worden in krappe en lage ruimtes, terwijl het toch de bedoeling is dat u makkelijk spullen van beneden naar boven kunt brengen. Daarom maken we al onze keldertrappen precies op maat, om zo optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte. Natuurlijk adviseren we u ook. Vaak kunt u met een kleine aanpassing van bijvoorbeeld het trapgat uw keldertrappen beter beloopbaar maken.

Keuze uit verschillende pakketten

Basistrappen nodigt u graag uit voor het opvragen van een vrijblijvende offerte. U vindt op onze offerte overzichtelijk vermeld wat uw keldertrappen bij ons kosten. Afhankelijk van uw (aanvullende) wensen, kiest u voor 1 of meerdere pakketten. Neemt u maar eens een kijkje op onze website, dan krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden die wij bieden. Indien u liever persoonlijk contact heeft, staan wij u graag te woord via +31 416 652 130. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@basistrappen.nl of het online contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid