Trapgat in beton

Home » Trapgat in beton

Trappen op maat

De laagste prijs

Een uniek concept

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een trapgat in beton voor u kan maken, en waarbij de kosten voor het zagen van het trapgat laag blijven? Dan kunnen wij u helpen! Want bij Basistrappen, gevestigd in Waalwijk, maken we niet alleen trappen, we regelen ook graag alle bijkomende werkzaamheden voor u. Wanneer u een vaste trap naar zolder wenst en daar een betonvloer in ligt, is dat geen enkel probleem voor ons zagen we op professionele wijze een trapgat in het beton.

Bent u geïnteresseerd in een van onze trappen?

Laat een trapgat in beton maken door professionals die weinig kosten

Wilt u graag een vaste trap naar zolder laten plaatsen, maar moet er dan wel eerst een trapgat in de betonvloer gemaakt worden? Met ons pakket Basis Trapgat zagen we uw trapgat in beton op nauwkeurige wijze. Dit pakket omvat daarnaast ook:

  • Onderstempelen van de betonvloer
  • Monteren van de stalen poutrel
  • Afvoeren van het puin
  • Verwijderen van de huidige vlizotrap (indien aanwezig)
  • Dichtstorten van het oude trapgat (indien aanwezig)

Daarnaast plaatsen we graag een raveelbalk om de constructie weer terug in orde te brengen. Dit alles ontvangt u van ons in slechts één pakket!

Kies een aanvullend pakket uit

Indien gewenst kunt u onze service nog uitbreiden met bijbehorende pakketten met daarin diensten als het verleggen van elektra of waterleidingen, het verhangen van uw ketel of het aftimmeren van de trap en plafonds. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat; wij houden de prijs van uw trap te allen tijde zo laag mogelijk.

Ontvang vrijblijvend advies van onze professionals

Wilt u een vaste trap naar zolder laten maken en heeft u een betonvloer? Reken dan op onze professionals. Wij maken namelijk graag een trapgat in het beton, en dat tegen lage kosten. Hoeveel het u precies gaat kosten om een trapgat in beton te laten maken, is afhankelijk van uw wensen. Kies het pakket uit dat het best bij uw wensen past. Twijfelt u nog? Wij adviseren u graag, zodat uw nieuwe vaste trap naar zolder volledig naar verwachting in uw betonvloer wordt gemonteerd.

Vraag een offerte aan

Wilt u ons inschakelen voor het zagen van een trapgat in beton? Wij stellen graag een offerte op maat voor u op. Voor vragen of voor meer informatie over onze werkzaamheden bereikt u ons door te bellen naar +31 416 652 130. Uiteraard kunt u ook het online contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@basistrappen.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid