Basis opties

Home » Basis opties

Een van de pakketten waarmee u uw Basis trap kunt uitbreiden, is dat van de Basis Opties. Dit pakket omvat meerdere onderdelen waarmee u uw open of gesloten trap nog verder kunt afwerken en nog veiliger kunt maken. Zo past u deze aan de stijl van uw interieur aan en ontvangt u een veiliger resultaat. Natuurlijk ontvangt u ook bij het pakket Basis Opties altijd een goede kwaliteit voor scherpe prijzen, net zoals bij de andere pakketten van Basistrappen.

Stap 1

Contact en informatie

Stap 2

Offerte en maatvoering

Stap 3

Planning, uitvoering en garantie

Plan hier uw afspraak

Hoe werkt ons stappenplan?

Stap 1 Contact en informatie

Wenst u een prijsindicatie of een afspraak? Basistrappen is bereikbaar via telefoon op +31 416 652 130. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van het contactformulier op deze site om uw vraag te stellen of een afspraak te maken voor een bezoek ter plaatse.

Stap 2 Offerte en maatvoering

U ontvangt onze offerte op maat, vergezeld van een 3d ontwerp van de nieuwe trap. Overzichtelijk, compleet en duidelijk.

Stap 3 Planning, uitovering en garantie

Na ontvangst van uw opdracht, plannen we in overleg de uit te voeren werken. Op de geplande data worden de werkzaamheden uitgevoerd. Basistrappen biedt 10 jaar garantie op de constructie van de door ons geplaatste trappen.