Basis Onderdelen

Home » Basis onderdelen

Het pakket Basis Onderdelen maakt het mogelijk om losse onderdelen te bestellen als uitbreiding op uw bestaande trap. U kunt hierbij denken aan hekwerken, leuningen of bijvoorbeeld trapwangen. Deze kunt u gebruiken ter vervanging van de aanwezige elementen op uw bestaande vaste trap of als uitbreiding op uw Basis Trap.

Stap 1

Contact en informatie

Stap 2

Offerte en maatvoering

Stap 3

Planning, uitvoering en garantie

Plan hier uw afspraak

Geef uw trap vorm

Kies voor het pakket Basis Onderdelen en bepaal zelf de vormgeving van uw nieuwe of bestaande trap. Wilt u meer informatie over dit product? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze vakmensen helpen u graag verder.

Hoe werkt ons stappenplan?

Stap 1 Contact en informatie

Wenst u een prijsindicatie of een afspraak? Basistrappen is bereikbaar via telefoon op +31 416 652 130. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van het contactformulier op deze site om uw vraag te stellen of een afspraak te maken voor een bezoek ter plaatse.

Stap 2 Offerte en maatvoering

U ontvangt onze offerte op maat, vergezeld van een 3d ontwerp van de nieuwe trap. Overzichtelijk, compleet en duidelijk.

Stap 3 Planning, uitovering en garantie

Na ontvangst van uw opdracht, plannen we in overleg de uit te voeren werken. Op de geplande data worden de werkzaamheden uitgevoerd. Basistrappen biedt 10 jaar garantie op de constructie van de door ons geplaatste trappen.